Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Segon Vedellatast d'Alcarràs

Tindrà com a convidats estrella a Carme Ruscalleda i el doctor Ramon Estruch

 

La plaça del Mercat d’Alcarràs acull el dissabte, dia 22 d’octubre, la segona festa Vedellatast que tindrà com a convidats estrella a Carme Ruscalleda, la guardonada cuinera catalana, propietària de l’actual Cuina Estudi i amb una llarga i exitosa carrera professional que, entre altres premis, l’ha fet posseïdora de fins a set Estrelles Michelin, els Premis Oscar de la gastronomia internacional. 

 

Ruscalleda oferirà una conferència en la qual explicarà els beneficis del consum habitual de la carn de vedella, producte central de la festa que començarà a les 18:30 hores a la plaça del Mercat, prop del poliesportiu d’Alcarràs. Després de la xerrada de Ruscalleda, el mediàtic xef lleidatà David Molina, actual responsable d’Amai Food Porn, un projecte recent amb el qual el cuiner viatja pel món i vol fer-se un lloc a la Guia Michelin, farà un ‘showcooking’ a l’escenari instal·lat a la plaça on cuinarà una recepta d’una tapa de vedella ideada per Ruscalleda.

 

A més a més, el doctor Ramon Estruch oferirà una conferència sota el títol 'Dieta saludable mediterrània' en la qual explicarà, entre altres coses, els beneficis del consum regular de vedella.

 

La segona festa Vedellatast està organitzada per l’Ajuntament d’Alcarràs, l’Associació de Ramaders de Boví d’Alcarràs (ARB), l’Associació de Productors de Boví de Carn de Catalunya (ASOPROVAC) i el departament d’Acció Climàtica de la Generalitat.

 

 Cartell del Vedellatast 2022

 Flyer del Vedellatast 2022

 Guia de restaurants del Menú Vedellatast 2022

(Del 14 al 30 d’octubre, tots els restaurants del municipi que s’hagin adherit a la festa serviran aquests menús.)