Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Jornada BIOHUB CAT

L’Ajuntament d’Alcarràs, en el marc del PECT (Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial) Green&Circular Ponent, cofinançat per la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya, organitza la Jornada BIOHUB CAT. La Jornada es durà a terme el dia 11 de març al Centre Cultural “Lo Casino” d’Alcarràs.

Durant la jornada parlarem de bioeconomia, de valorització del recursos biològics, d’innovació a l’àmbit de la bioeconomia circular i de noves oportunitats de negoci que es generen.

Aquesta jornada forma part d’una sèrie d’actuacions que està duent a terme l’Ajuntament d’Alcarràs (en el marc de l’Operació BIO_HUBLAB, que lidera)  amb l’objectiu de posar a l’abast, transferir i facilitar informació relacionada amb els recursos orgànics del territori, la seva valorització i les noves oportunitats de negoci sorgides vers a  tots els sectors implicats.

 

 Consulta el programa de la Jornada aquí

 

 Video de la Jornada

  

Aquest projecte és cofinançat per la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.