Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

GREEN & CIRCULAR b. Ponent

GREEN & CIRCULAR b. Ponent és un Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT)

GreenCircular color1

GREEN & CIRCULAR b. Ponent és un Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) amb un objectiu clar d’avançar cap a un model econòmic que afavoreixi l’economia verda impulsant la investigació i desenvolupament de les energies verdes i  la producció de bio-materials, bio-carburants i bio-energia. És un dels projectes capdavanters en la Transformació Econòmica del Territori.

 

Els  membres del PECT son La Diputació de Lleida a l’Operació 1 com a Coordinadora, i com a entitats sòcies tenim:

 

-      Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida: executarà l’Operació2  ORE i DDA Green&Circular.

-      Ajuntament d’Alcarràs: executarà  l’Operació3 BIO-HUBLAB.

-      Ajuntament de Balaguer: executarà  l’Operació4 ENERGY-HUBLAB.

-      Associació de Defensa Sanitària del bestiar porcí d’Alcarràs i Torres de Segre (ADS Porcí) : executarà l’Operació5 Espai Test BioKm0.

-      Universitat de Lleida(UDL): executarà l’Operació Espai Lies

 

L’Ajuntament d’Alcarràs, en la seva línia de recolzament, impuls i innovació de la bioeconomia circular, lidera l’Operació BIO-HUBLAB dins el Projecte GREEN & CIRCULAR. Realitzarà l’actuació de rehabilitació de l’espai municipal de les Escoles Velles amb l’objectiu de crear un espai multidisciplinari per a impulsar nous models de negoci,   formació, innovació i promoció de la I+D+i en l’àmbit dels bio-productes (provinents de la valorització dels recursos orgànics del territori).  L’Ajuntament d’Alcarràs també s’encarregarà del disseny i posada en funcionament dels programes de descoberta emprenedora, co-generació d’idees,  la innovació en bio-materials, bio-carburants i bio-energia i programes d’acceleració d’startups d’impacte.

 

El pressupost total del PECT és de 2.023.661,06€. L’Operació BIO-HUBLAB de l’Ajuntament d’Alcarràs té un pressupost de 502.401,1€. Finançat 50% per la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, 25% Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i 25% fons propis.

 

 “Aquest projecte està cofinançat/da per la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del PO FEDER de Catalunya 2014-2020, amb un ajut de 251.200,55€"

 

 Més info a: http://promocioeconomica.cat/pect-green-circular/

 

Generalitat i FEDER        logo TE+DL Patronat sense fondo