Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

AVÍS LEGAL

Logotip horitzontal

 

Ajuntament d'Alcarràs

NIF: P2501100H

Plaça de l'Esglesia, 1

25180 Alcarràs

Lleida

 

 

Tots els continguts del lloc web del Ajuntament d'Alcarràs -que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.- són, bé propietat del Ajuntament d'Alcarràs, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Ajuntament d'Alcarràs és propietat exclusiva del Ajuntament d'Alcarràs i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Ajuntament d'Alcarràs és del Ajuntament d'Alcarràs o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. 

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés del Ajuntament d'Alcarràs o dels seus proveïdors. 

Ajuntament d'Alcarràs i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips del Ajuntament d'Alcarràs són marques protegides per Ajuntament d'Alcarràs. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris. 

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web del Ajuntament d'Alcarràs (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització del Ajuntament d'Alcarràs constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual. 

Ajuntament d'Alcarràs es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Ajuntament d'Alcarràs es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ. 

Tant l'accés al web del Ajuntament d'Alcarràs com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Ajuntament d'Alcarràs no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Ajuntament d'Alcarràs no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web del Ajuntament d'Alcarràs. 

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Ajuntament d'Alcarràs inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Ajuntament d'Alcarràs no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè al Ajuntament d'Alcarràs no implica que Ajuntament d'Alcarràs l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència. 

El fet que en el web del Ajuntament d'Alcarràs es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del Ajuntament d'Alcarràs.

Ajuntament d'Alcarràs exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web del Ajuntament d'Alcarràs o de webs de tercers. 

Ajuntament d'Alcarràs no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part del Ajuntament d'Alcarràs.

El contingut del web del Ajuntament d'Alcarràs únicament és aplicable a territori espanyol. 

Ajuntament d'Alcarràs garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web del Ajuntament d'Alcarràs. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat del Ajuntament d'Alcarràs, creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment del Reglament general de protecció de dades (UE) (2016/679) de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades enviant un e-mail a: