Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

3ª Edició VedellaTast

CONFERÈNCIES · SHOWCOOKING · DEGUSTACIONS · VINS · CAVES

Entre els pròxims 7 i 22 d’octubre, Alcarràs durà a terme un apassionant programa d’activitats al voltant de la III Festa gastronòmica Vedellatast, en la qual reivindiquem la importància de la producció ramadera del nostre poble i, especialment, la qualitat de la vedella d’Alcarràs.

 

 

Així, durant aquest dies, gairebé una quinzena de restaurants dels municipis d’Alcarràs, Lleida, Seròs, Soses i Torres de Segre oferiran un menú especial amb la nostra vedella com a plat estrella. A més a més, el divendres, 20 d’octubre, els alumnes de batxillerat del nostre poble i els universitaris de la UdL podran gaudir de la conferència “Alimentació saludable i divertida per a l’estudi, l’esport i la vida”, a càrrec del periodista i coordinador de Carn i Salut, la plataforma d’organitzacions interprofessionals del sector, José Manuel Álvarez.

 

 

Finalment, aquest dissabte 14 d’octubre, a partir de les 18:30h a la Plaça del Mercat, tindrà lloc la III Festa gastronòmica de carn de vedella Vedellatast, en la que gaudirem plegats del xou cooking de la reconeguda influencer gastronòmica Anna Recetas Fáciles (Anna Terés), que amb la seva simpatia i bon fer ens permetrà donar a conèixer la vedella de qualitat de casa nostra al públic assistent i als més de 14 milions de seguidors virtuals que acumula. Tot seguit, continuarem la Festa amb la degustació de la recepta creada per l’Anna Recetas Fáciles per a l’ocasió, i més de 10 receptes diferents de carn de vedella, a preus populars, postres, caves artesanes i vins de la DO Costers del Segre, tot amenitzat amb la música de DJ Kal Bot