Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sant Joan 2023 a Alcarràs

 

Us convidem a participar en l'emocionant tradició de la Flama del Canigó, que arribarà a Alcarràs el divendres 23 de juny. Els membres de la comissió de festes sortiran a buscar la Flama a les 7.00h a Puigcerdà, en un viatge emocionant que marca l'inici d'aquesta celebració tan especial.

 

El recorregut de la Flama del Canigó 2023 serà el següent:

 

18.15h: Arribada a Massalcoreig i lectura del manifest.

18.30h: Sortida en cotxe cap a Soses

19.00h: Arribada en cotxe a Soses

19.30h: Sortida cap a Torres de Segre. En aquest punt, els corredors de Maiparem, els motards i l'Espardenya s'hi afegiran per continuar junts.

Tothom hi és convidat a afegir-se!!

20.00h: Arribada a Torres de Segre i lectura del manifest a càrrec de pubilles i hereus.

20.30h: Sortida cap a Alcarràs. Els corredors de Maiparem, els motards i l'Espardenya seguiran el recorregut fins a aquesta localitat.

20.45h: Arribada a la plaça de l'Església d'Alcarràs

21.00h: Arribada a la plaça del mercat d'Alcarràs, on s'encendrà una foguera espectacular per celebrar aquesta ocasió especial.

 

Durant el recorregut, els corredors, l'Espardenya i els motards esdevindran part activa d'aquesta tradició, aportant emoció a l'esdeveniment.

 

Les pubilles i els hereus, acompanyats per l'alcalde d'Alcarràs, Gerard Companys Pujol, la regidora de cultura i festes, marta Morreres i la comissió de festes seran els encarregats de llegir el manifest en aquesta ocasió tan especial. Tots ells pujaran a l'escenari per compartir aquest moment amb tots vosaltres.

 

En acabar s’encendrà la foguera de Sant Joan i 50 i més ens oferiran unes sardanes.

 

Bona revetlla!