Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs Florit 2024

Una nova oportunitat per conèixer de primera mà la bellesa del paisatge alcarrassí.

Aquest any 2024 tindrà lloc l’onzena edició de les rutes “Alcarràs Florit”, una nova oportunitat per conèixer de primera mà la bellesa del paisatge alcarrassí on es pot contemplar de prop un dels principals atractius turístics del Baix Segrià: els arbres (ametllers, presseguers i les varietats nectarines i platarines) en ple procés de floració i observar el mantell de colors que s’estén als nostres ulls.

L’oferta turística que proposa Alcarràs per gaudir del paisatge encisador dels arbres en flor té molts atractius. Les rutes es faran amb autobús per tal de donar una bona qualitat a la visita, fent-la més sostenible ambientalment i veure els paisatges que van inspirar a la cineasta Carla Simon a realitzar la seva premiada pel·lícula “Alcarràs”. 

 

 Enllaç al cartell en pdf.

 

DIES DE LES RUTES A ESCOLLIR:

15 de març

16 de març

 

PROGRAMA DE LES RUTES:

 

9.30 hores Trobada a les Escoles Velles

 

10.00 hores Esmorzar típic alcarrassí, amb pa amb tomàquet i el tradicional Mandongo (botifarra blanca i negra) i pa amb oli i sucre, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Remember Company.

 

10.30 hores. Sortida amb el bus per començar la ruta.

 

10:45 hores. Recorregut per diferents camps fruiters arribant a l’alzina centenària on veurem diferents colors de la floració i tindrem temps per fer fotografies. A continuació hi haurà una explicació de l'evolució vegetativa de l'estat de floració dels arbres a càrrec dels tècnics del Departament Agronòmic de Fruits de Ponent.

  

12.15 hores Visita a l’Agrobotiga de Fruits de Ponent amb tast de productes locals.

 

Qui es vulgui quedar a dinar es facilitarà un llistat dels restaurants de la vila.

 

Preu: 15€ (inclou: desplaçament amb autocar, esmorzar, xerrada explicativa, tast de productes locals a l'Agrobotiga).

Places limitades.

Venda d’entrades a www.alcarras.cat/entrades fins dos dies abans de la ruta.

 

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb el Centre cultural municipal "Lo Casino" al telèfon 973 79 57 00,  o al correu electrònic patrimoni@alcarras.cat.