Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Col·labora amb el nou Carnet Jove d'Alcarràs

Completarà el seu desplegament a l’octubre

 Us informem que el carnet municipal “Alcarràs Jove” s’unifica amb el seu equivalent català, el qual completarà el seu desplegament a l’octubre; dit d’una altra manera, els descomptes oferts s’activaran el 3 d’octubre d’aquest mateix any.

Així doncs, els convenis de col·laboració es signaran amb la Generalitat de Catalunya, tot i això, la interlocució i gestió s’assumeix des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament.

 

Des de l’Ajuntament d’Alcarràs volem comptar amb la implicació de tot el teixit empresarial/associatiu local en aquest projecte, amb la finalitat de contribuir a millorar la qualitat de vida de la nostra joventut potenciant el comerç, serveis i entitats locals i  com també l’ús diari del carnet. Recordeu que el carnet està destinat a les persones joves d’entre 12 i 30 anys (ambdós inclosos).

 

En clau de municipi, creiem que és molt important la vostra presència com a Col·laborador del Carnet Jove d’Alcarràs amb l’objectiu de fer comunitat.

 

Accés al model de conveni de col·laboració: https://www.carnetjove.cat/files/629600f1bf03d.pdf

 

*El conveni, preferentment ha d’estar signat digitalment i enviar-lo a carnetjove@alcarrasjove.cat; en cas contrari, ens haureu de fer arribar l’original (signat i segellat)al Punt Jove (CCM Lo Casino). És important especificar el concepte del descompte (Exemples: Matrícula gratuïta o XX% en la matrícula, XX% en les quotes mensuals, XX% en tots els articles, XX% en tots els serveis, XX% en tots els articles i serveis, XX% en els menús, XX% en cursos, etc. La política general del conveni estableix que el descompte ofert no és acumulable amb altres descomptes i/o promocions. Podeu consultar exemples reals clicant a l’enllaç: https://www.carnetjove.cat/ca/descomptes/