Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Noticies

Alcarràs anul·la tots els actes amb gent de la seva Festa Major 2020, per recomanació del Departament de Salut

El 24 d'agost del 2020 a les 19:35h
Una directriu dirigida per escrit a l’ajuntament d’Alcarràs des de la Secretaria de Salut Pública en la qual es detalla que, “en relació amb la propera Festa Major d’aquest any 2020” és necessari “evitar qualsevol acte que comporti agregació de persones pel gran risc de contagi que pot suposar” ha motivat l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs a modificar novament el format de les celebracions previstes entre els pròxims 26 i 30 d’agost, i limitar la Festa Major d’estiu d’enguany a tres únics actes, de la vintena que tenia previstos, amb fortes mesures de seguretat.

Alcarràs estrena aquest dijous la cançó oficial de la Festa Major d’Estiu d’Alcarràs

El 19 d'agost del 2020 a les 12:50h
Pepet i Marieta, la banda de les Terres de l’Ebre, i l’ajuntament d’Alcarràs estrenen aquest dijous a les xarxes socials Alcarràs, on vas? la cançó amb la qual el combo d’Ulldecona reivindica el valor de les festes populars fins i tot en temps de pandèmia i que ha de convertir-se en tema oficial de la Festa Major d’Estiu d’enguany. La peça s’estrenarà de manera simultània a primera hora del matí de dijous als perfils de xarxes socials del consistori alcarrassí i la banda ebrenca i ho farà en format videoclip. L’encarregat de traslladar al format audiovisual de la peça musical ha estat en Carles Gòdia, escriptor i artista alcarrassí responsable del cartell que, enguany, és l’imatge de la Festa Major. A banda, i ja en directe, la peça s’estrenarà en un concert a càrrec dels propis Pepet i Marieta previst el 26 d’agost tot just després del pregó i la proclamació de pubilles i hereus.

Pepet i Marieta posen la banda sonora a la Festa Major d’Estiu d’Alcarràs

El 14 d'agost del 2020 a les 13:38h
Pagesos, fruita, balls populars, pubilles i hereus, gent mudada, lifares, garrotins, amoríos d’estiu i, sobretot, la seva particular manera d’entendre la música i les festes majors són els ingredients que Pepet i Marieta, el singular combo de les Terres de l’Ebre, ha barrejat per crear Alcarràs, on vas, la cançó que aspira a convertir-se en himne oficial de la Festa Major d’Estiu d’enguany al nostre poble. La cançó, i el videoclip original de l’alcarrassí Carles Gòdia que l’acompanya, s’estrenaran la setmana vinent als perfils i pàgines de l’Ajuntament d’Alcarràs, la Comissió de Festes i el propi grup en una primícia que es programa a pocs dies de l’inici de les Festes, que enguany se celebren del 26 al 30 d’agost. El mateix dia 26, tot just després del pregó i la proclamació de pubilles i hereus, Pepet i Marieta oferiran un concert a la plaça del Mercat al qual estrenaran la cançó.

Una vintena d’actes omplen l’edició 2020 de la Festa Major d’Alcarràs

El 12 d'agost del 2020 a les 11:30h
De nou, i malgrat la pandèmia, la Festa Major d’Estiu arriba a Alcarràs amb el final del mes d’agost i ho fa, tot i les particulars circumstàncies, amb un complet programa al qual no faltaran clàssics com ara els concursos de pintura ràpida i dibuix, les sardanes, els recorreguts de caça o, pels amants de la música, els concerts d’orquestres de reconegut prestigi com ara Nova Etapa i Pensylvania, grups locals com Mototrös o solistes com Kelly Isaiah. El teatre, igualment, serà protagonista i, enguany, presenta com a actes principals l’actuació del televisiu Quim Masferrer, que arribarà a la nostra vila el divendres 28 amb el seu espectacle Bona Gent, l’espectacle Contes al Carrer, del grup local Baobap Teatre o el concert del grup Xiula que està previst dijous 27. Pels més menuts, cal citar igualment l’espectacle A la Fresca, també dijous 27 o la representació Hamelí, de Xip Xap Teatre el diumenge 30.

El Baix Segre torna a demanar al Procicat que permeti l’obertura dels espais interiors dels establiments hostalers

El 6 d'agost del 2020 a les 12:35h
Els alcaldes d’Alcarràs, Torres de Segre, Aitona, Seròs, Soses i la Granja d’Escarp, un cop coneguda la negativa del Procicat a relaxar les mesures que regulen el funcionament dels establiments hostalers dels seus pobles, han enviat una nova missiva conjunta als responsables d’aquest organisme a la qual sol·liciten de nou que, “el més aviat possible”, es decretin les mesures “necessàries” per tal de permetre, amb les preceptives limitacions d’aforament a les quals obliga la emergència sanitària en curs, “l’obertura al públic dels espais interiors dels establiments hostalers” dels respectius municipis.

La Policia Local d’Alcarràs incorpora un nou agent

El 5 d'agost del 2020 a les 14:00h
La Policia Local d’Alcarràs ha incorporat aquesta primera setmana d’agost als seus efectius un nou agent que exercirà en pràctiques durant els propers sis mesos i s’incorpora al cos un cop finalitzada la seva preceptiva formació de nou mesos a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

El Baix Segre demana al Procicat que permeti l’obertura dels espais interiors dels establiments hostalers

El 4 d'agost del 2020 a les 14:35h
Els alcaldes d’Alcarràs, Torres de Segre, Aitona, Seròs, Soses i la Granja d’Escarp han enviat una missiva conjunta als responsables del Procicat a la qual sol·liciten que, “el més aviat possible”, es decretin les mesures “necessàries” per tal de permetre, amb les preceptives limitacions d’aforament a les quals obliga la emergència sanitària en curs, “l’obertura al públic dels espais interiors dels establiments hostalers” dels respectius municipis. A hores d’ara; els bars, cafeteries i restaurants del Baix Segre únicament poden servir consumicions i dinars a les seves terrasses, les quals poden ocupar-se només fins un màxim del 50% del seu aforament i han de mantenir una separació mínima de 2 m entre taules. Tot plegat succeeix al mateix temps al qual, en virtut de la resolució SLT/1941/2020 de 30 de juliol que va relaxar el confinament estricte de la subcomarca, els establiments hotelers sí que poden veure ocupats els seus espais interiors comuns si no s’ocupa més d’un 50% del seu aforament.

Alcarràs tanca l’expedient dels terrenys de l’escola Parc del Saladar després de 15 anys de tramitació

El 30 de juliol del 2020 a les 23:15h
El Ple Municipal d’Alcarràs ha tancat aquest 30 de juliol amb l’aprovació d’un acord de transacció entre el consistori i una empresa lleidatana l’expedient vinculat a la cessió al consistori l’any 2004 per part d’un particular de la parcel·la que avui ocupa l’escola Parc del Saladar. Amb el tràmit aprovat aquest dijous es posa fi a quinze anys de feixuga i tortuosa tramitació mitjançant l’entrega de 250.000 euros i la cessió en permuta del domini sobre tres solars de propietat municipal valorats en 782.512 euros – el tercer dels solars haurà de ser urbanitzat pel consistori en un termini màxim de 10 anys- a la empresa lleidatana en qüestió a canvi dels seus drets adquirits derivats de la parcel·la que avui ocupa l’escola Parc del Saladar.

Alcarràs tria el cartell de la Festa Major d’estiu

El 28 de juliol del 2020 a les 12:10h
Sigui com sigui, farem Festa Major; una obra original de Carles Gòdia Charles, la qual s’inspira en l’estètica i la composició característiques dels còmics de 13 Rue del Percebe que va fer cèlebres l’historietista Francisco Ibáñez; ha estat enguany la proposta guanyadora al concurs de cartells que va convocar l’ajuntament d’Alcarràs a mitjans de juny i amb motiu de la propera Festa Major d’estiu. Aquesta celebració se celebrarà, en principi i sempre ajustant-se al format i les mesures de seguretat als quals obliga l’emergència sanitària en curs, entre els propers 26 i 30 d’agost

Els municipis del Baix Segre sol·liciten que no es prorrogui el confinament actual tan estricte

El 27 de juliol del 2020 a les 11:52h
Els alcaldes i alcaldesses d’Alcarràs, Aitona la Granja d’Escarp, Seròs, Soses i Torres de Segre; reunits aquest diumenge 26 de juliol per estudiar la situació social i econòmica d’aquests municipis després de 12 dies d'aplicació de la Resolució SLT/1698/2020, de 15 de juliol, per la qual s'adoptaven noves mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid-19; han demanat formalment al PROCICAT (Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya) que en la reunió prevista per aquest dilluns 27 de juliol es revisi la millora epidemiològica detectada en aquests sis municipis per tal de no prorrogar la vigència de la Resolució SLT/1698/2020 -que finalitza el 30 de juliol a les 16 h- i equiparar les mesures de confinament a la resta de municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona i a la resta de municipis de la comarca del Segrià.

El CAP d’Alcarràs incorpora dos gestors COVID-19

El 24 de juliol del 2020 a les 15:37h
El CAP d’Alcarràs, equipament sanitari que presta servei als municipis d’Alcarràs, Torres de Segre i Soses, ha incorporat aquesta setmana dos gestors COVID-19 –un en horari de matí i l’altre en horari de tarda- els quals s’encarregaran d’entrevistar-se amb cadascuna de les persones qui han hagut de sotmetre’s a proves PCR dins de l’Àrea Bàsica Sanitària d’Alcarràs per tal de conèixer amb quines persones han estat en contacte i quina és la seva situació exacta pel que fa al seu allotjament i condicions de vida. Amb aquestes noves incorporacions i la tasca que desenvolupa al municipi l’equip de deu rastrejadors que s’ha activat des de fa una setmana, des del consistori es considera que es podrà exercir “més i millor” control sobre l’emergència sanitària en curs.

Alcarràs activa un nou sistema de pagament de rebuts no domiciliats a la seva pàgina web municipal

El 20 de juliol del 2020 a les 13:30h
L’Ajuntament d’Alcarràs activa aquest mes de juliol un nou sistema de pagament de rebuts no domiciliats telemàtic a la seva pàgina web municipal el qual evitarà desplaçaments innecessaris dins de l’actual context d’emergència sanitària.

Alcarràs continua amb la millora de la seguretat vial i la mobilitat amb una nova inversió en camins del municipi

El 15 de juliol del 2020 a les 09:30h
L’Ajuntament d’Alcarràs continua aquest mes de juliol amb la millora de la xarxa local de camins rurals i ho fa amb la licitació d’un nou contracte, valorat en 122.240 euros, que permetrà continuar amb l’eliminació de clots i esvorancs a tota la xarxa i millorar la seguretat vial. El nou contracte que ara es licita contempla millores en diferents trams de la xarxa local de camins que, sumats, totalitzen 72,4 km als quals s’eliminaran els sots existents i les zones erosionades mitjançant regs asfàltics. Dels 72,4 km als quals es planteja actuar, 31 es troben al terme d’Alcarràs, 22 a Montagut i 19,4 a Vallmanya. Aquesta nova actuació de millora arriba després d’haver-se destinat ja també aquest estiu 47.890 euros més per donar resposta a les necessitats més urgents. Des de la licitació –publicada aquest 14 de juliol-, les empreses interessades en el contracte tenen un termini de vint dies naturals per presentar les seves ofertes i, un cop adjudicats els treballs i signada l’acta de replanteig que permetrà donar inici a l’obra, el termini d’execució és de 34 dies.

Les entitats locals apleguen forces amb l’ajuntament d’Alcarràs per conscienciar la població en favor de l’ús de la mascareta

El 14 de juliol del 2020 a les 11:15h
Prop de trenta entitats i organitzacions senyeres dins de la societat civil alcarrassina apleguen, aquests dies i dins del marc de les noves circumstàncies vinculades a la pandèmia, forces amb l’ajuntament de la vila per tal de conscienciar el veïnat en favor de l’ús quotidià de la mascareta als espais públics i privats de pública concurrència a tothora i per part de tothom qui no ho tingui desaconsellat per prescripció facultativa tal com marca la normativa en vigor. El missatge es trasllada a la població a través de tres vídeos els quals recullen els testimonis de membres de 27 entitats locals als quals, d’una manera propera, entenedora i singular, es detalla la necessitat de complir en tot moment amb les normes d’higiene i autoprotecció que les autoritats catalanes han fixat com a imprescindibles per tal de lluitar al Segrià i arreu contra la transmissió i expansió de la Covid-19. D’ells, dos s’han publicat ja al canal que manté a YouTube l’ajuntament d’Alcarràs i les xarxes socials del consistori i, el que resta, es publicarà aquesta setmana.

El Baix Segrià presenta la seva mà estesa a les administracions de rang superior, però exigeix informació detallada i ajuda

El 13 de juliol del 2020 a les 18:25h
Dades actualitzades pel que fa a infeccions individuals i/o eventuals brots a cada municipi, patrulles de Mossos d’Esquadra de l’àmbit de Seguretat Ciutadana a cada municipi per tal per tal de fer complir les mesures sanitàries i gestionar la mediació amb les persones que han de ser confinades, un reforç de les plantilles als CAP (Alcarràs i Seròs) de referència a la zona, un Pla de Reactivació “específic” pel Baix Segrià i, sobre tot, “unió” i una clara voluntat per part de tothom de “deixar la política a banda” i gestionar “tots plegats de manera eficaç” l’emergència sanitària en curs. Aquestes són les peticions que, aquest dilluns, han traslladat a les administracions de rang superior els alcaldes d’Alcarràs, Manel Ezquerra, Aitona, Rosa Pujol, la Granja d’Escarp, Manel Solé, Serós, Josep Antoni Romia, Soses, Sandra Marco, i Torres de Segre, Joan Carles Miró en roda de premsa celebrada al Centre Cultural Municipal Lo Casino.

Alcarràs suspèn les estades Lleure i Esport durant una setmana per prevenció

El 10 de juliol del 2020 a les 15:35h
L’ajuntament d’Alcarràs ha decidit aquest divendres suspendre durant un mínim d’una setmana les estades infantils Lleure i Esport amb caràcter preventiu. Durant els propers dies se sotmetrà a tests als monitors encarregats de les activitats. La decisió arriba després de que, a d’altres poblacions lleidatanes, s’hagin detectat positius asimptomàtics entre els monitors que dirigeixen les activitats de lleure.

El Departament de Presidència sufragarà la despesa generada pels equipaments habilitats per aïllar persones treballadores de la campanya fructícola que han estat en contacte amb malalts de la Covid-19

El 9 de juliol del 2020 a les 21:55h
La Generalitat de Catalunya, a través del seu Departament de Presidència i de la seva Direcció General d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran, se’n farà càrrec de les despeses addicionals derivades de la gestió dels diferents espais habilitats a municipis del Baix Segrià per tal d’allotjar persones treballadores de la campanya fructícola que han estat en contacte amb malalts de la Covid-19 i que no disposen de xarxa familiar pròpia al territori. Així ho ha anunciat aquest dijous a Alcarràs Miquel Àngel Escobar, el secretari d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran de la Generalitat de Catalunya.

Alcarràs manté les estades esportives infantils extremant encara més les precaucions sanitàries

El 6 de juliol del 2020 a les 16:14h
Alcarràs mantindrà durant tot el que queda de mes les estades infantils Lleure i Esport tot i les noves circumstàncies de confinament a la comarca del Segrià. L’activitat, que va arrencar el passat 29 de juny amb el primer dels cinc torns programats aquests estiu, es desenvolupa dins d’un marc de seguretat plena per infants i monitors, amb contacte zero i amb els i les participants organitzats en grups de deu persones com a màxim. Les estades Lleure i Esport són una activitat d’educació en el lleure que, cada estiu, ofereix les famílies alcarrassines una alternativa per la conciliació de la vida familiar i laboral un cop ha finalitzat el curs escolar.

La Fundació “la Caixa” dóna suport a una quinzena de municipis fructícoles per afrontar les despeses sanitàries d’aquesta campanya

El 1 de juliol del 2020 a les 15:35h
Alcarràs ha acollit aquest dimecres, 1 de juliol, l’acte amb el qual CaixaBank ha solemnitzat l’entrega d’un total de 19.650 euros de la Fundació “la Caixa”, canalitzats cap a Alcarràs i altres catorze municipis de les comarques del Segrià, el Pla d’Urgell, l’Urgell i la Noguera per tal de fer front a les despeses sanitàries afegides per la pandèmia a la campanya fructícola 2020 i que ajudaran a garantir millor les adequades condicions sanitàries per les persones treballadores temporeres.

Els municipis de la fruita dolça reclamen a l’Estat bonificar l’IRPF i les quotes de la Seguretat Social als pagesos i compensacions per l’IBI rústic que permetin reduir el rebut als agricultors

El 29 de juny del 2020 a les 16:51h
Més de vuitanta ajuntaments lleidatans productors de fruita dolça; els sindicats agraris Unió de Pagesos, Asaja i JARC; la Plataforma en Defensa de la Fruita, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i la associació empresarial Afrucat han dirigit avui missives a Ramon Farré, delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Pedro Sánchez, president del govern de l’Estat, Luis Planas, ministre d’Agricultura, Teresa Cunillera, la delegada del govern de l’Estat a Catalunya i Jose Crespín, el subdelegat del govern de l’Estat a Lleida, en demanda de bonificacions a l’IRPF i les quotes de la Seguretat Social pels pagesos i els seus treballadors i compensacions a l’IBI per traslladar-les des dels consistoris a les explotacions del territori.

La Nectarina Atlètica d’Alcarràs aplega forces amb la Milla Solidària del Secà de Sant Pere que organitza Down Lleida

El 26 de juny del 2020 a les 11:45h
L’ajuntament d’Alcarràs, a través del seu Patronat Municipal d’Esports, i l’Associació Atlètica Maiparem d’Alcarràs ha fet entrega aquesta setmana a Down Lleida d’un parell de dorsals de la edició 2021 de la Nectarina Atlètica per tal que servissin com a un dels premis que s’han lliurat als participants de l’edició 2020 de la Milla Solidària del Seca de Sant Pere, una prova atlètica que es celebrar la aquests 19 i 20 de juny amb un format adaptat als temps de pandèmia que encara vivim i que permetia les persones amants de l’esport participar de manera virtual i en pujar fotos seves a la xarxa amb l’etiqueta @downlleida i a les quals el protagonista practiqués algun tipus d’esport. Els guanyadors dels dorsals han estat Pilar Panadero i Marchelius Murmu, als qui ja els han estat lliurats i que, en conseqüència, podran participar de franc a la propera edició de la Nectarina Atlètica.

La Flama del Canigó arriba a Alcarràs

El 23 de juny del 2020 a les 21:51h
Com cada estiu, i sense que la pandèmia ho hagi pogut impedir, la Flama del Canigó ha tornat enguany als carrers d’Alcarràs per donar la benvinguda a la nit més curta de l’any i obrir una revetlla de Sant Joan singular que s’adapta a les exigències sanitàries a les quals obliga la Covid-19.

Alcarràs renova l’enllumenat públic amb làmpades LED, que estalvien un 80% d’energia

El 23 de juny del 2020 a les 15:31h
L’Ajuntament d’Alcarràs ha iniciat aquesta mateixa setmana amb tasques de revisió de quadres elèctrics i habilitació d’espais per fer acopi de materials els treballs associats a la renovació de l’enllumenat públic del municipi i la substitució de les gairebé 1.600 làmpades de vapor de sodi actualment en servei per d’altres amb tecnologia LED. L’actuació ha de finalitzar-se en un termini de sis mesos a comptar des d’ara mateix i la millora permetrà reduir en més d’un 80% la factura dels consums d’energia associats a l’enllumenat públic, minvar les emissions a l’atmosfera de gasos que generen efecte hivernacle i reduir a més a més la contaminació lluminosa corregint-ne els seus efectes pertorbadors sobre els ecosistemes i la visió del cel a la nit.

La urbanització de rotonda d’entrada a Alcarràs es completarà aquest estiu

El 19 de juny del 2020 a les 16:58h
La nova rotonda que, des d’aquest 19 de desembre, uneix a Alcarràs l’ N-II a i la L-800 veurà finalitzats aquest estiu els treballs d’urbanització complementaris a l’obra, que contemplen l’enjardinament de la infraestructura i una nova plaça que donarà sortida des del carrer Major cap a l’antiga carretera nacional. Així ho han confirmat aquest 19 de juny en visita d’obres el secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat del Govern de la Generalitat, Isidre Gavín i l’alcalde d’Alcarràs, Manel Ezquerra. A la visita, han participat també el primer tinent d’alcalde de l’ajuntament d’Alcarràs, Jordi Janés, el regidor d’Obres de l’ajuntament d’Alcarràs, Josep Siscart, i el cap del Servei Territorial de Carreteres a Lleida, Jordi Benet. L’obra, finançada íntegrament pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, està pressupostada en més d’un milió d’euros i la seva finalització s’ha ajornat com a resultat de la pandèmia de la Covid-19.

L’arribada de la Flama del Canigó obrirà aquest 23 de juny una revetlla adaptada a les exigències sanitàries de la Covid-19

El 18 de juny del 2020 a les 00:00h
Com cada estiu, i sense que la pandèmia ho hagi pogut impedir, la Flama del Canigó tornarà enguany als carrers d’Alcarràs per donar la benvinguda a l’estiu i obrir una revetlla de Sant Joan singular que s’adapta a les exigències sanitàries a les quals obliga la Covid-19.

Alcarràs reclamarà bonificacions pels productors afectats per la pedregada i Agroseguro calcula danys valorats en uns 10 milions d’euros

El 17 de juny del 2020 a les 16:05h
La tempesta d’aquest 16 de juny ha afectat unes 5.000 hectàrees de cultius fructícoles del Baix Segrià i 1.000 de plantacions cerealístiques (ordi i blat). A Alcarràs, les partides més afectades són les de Vallmanya, el Coscollar i el pla de l’Alzina on ha afectat a un 100% de la collita. Préssec, nectarina i paraguaià són les varietats més presents a la zona, un 80% de les hectàrees afectades pel sinistre estaven assegurades i demà mateix s’iniciaran les peritacions

Alcarràs convoca el concurs per triar el cartell de la Festa Major d’estiu d’enguany

El 15 de juny del 2020 a les 13:26h
L’ajuntament d’Alcarràs ha obert la convocatòria que permetrà triar el cartell de la Festa Major d’estiu d’enguany; la qual se celebrarà, com és costum, durant la darrera setmana d’agost i que haurà d’adaptar-se als requisits i mesures de seguretat sanitària i distanciament social als quals obliga la Covid-19. El concurs reserva per les millors obres presentades sis premis en tres categories (adults de més de 18 anys, joves de 12 a 17 anys i infants de fins a 11 anys) dotats amb diferents guardons.

L’ajuntament garantirà la continuïtat del FC Alcarràs

El 11 de juny del 2020 a les 16:45h
L’ajuntament d’Alcarràs s’ha compromès avui a fer tot allò que sigui a la seva mà per tal de garantir la continuïtat del FC Alcarràs com a entitat activa al municipi. El consistori alcarrassí formula aquest compromís desprès de conèixer-se la decisió de no continuar al capdavant del club que ha pres l’actual junta directiva del club.

Els municipis de la fruita dolça, els sindicats agraris i les organitzacions empresarials del sector reclamen respecte perquè, a les Terres de Lleida, “no n’hi ha cap mena de racisme”

El 11 de juny del 2020 a les 15:10h
L’Alcalde d’Alcarràs, en representació d’una vuitantena d’ajuntaments lleidatans de municipis productors de fruita dolça, els responsables a les terres de Lleida dels sindicats agraris Asaja, JARC i Unió de Pagesos, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i la Associació Empresarial de Fruita de Catalunya (Afrucat) han reclamat aquest dijous respecte per un sector, el de la fruita, que és motor econòmic de les Terres de Lleida des de fa mig segle i que pateix des de fa setmanes una “injustificada” i “del tot injusta” campanya de desprestigi activada per organitzacions que “utilitzen les persones treballadores temporeres” i que “no tenen problema en utilitzar la mentida i la difamació sense tenir en compte els danys econòmics i socials que causen al territori”. Així s’ha indicat aquest 11 de juny al camp de futbol d’Alcarràs, on més de cinquanta alcaldes i representants empresarials i sindicals del sector s’han conjurat per defensar la fruita lleidatana i el model de generació de riquesa que ha fonamenta el desenvolupament dels pobles ponentins durant el darrer mig segle.

Alcarràs activa el servei WhatsAlc per facilitar la transparència i la participació ciutadana

El 8 de juny del 2020 a les 14:10h
L’Ajuntament d’Alcarràs activa aquest mes de juny un nou canal de comunicació per apropar l’acció institucional a la ciutadania amb una eina que destaca per la seva accessibilitat i que evidencia un cop més la proximitat des responsables municipals amb el veïnat. El nou canal, de nom WhatsAlc, empra la popular aplicació de missatgeria instantània WhatsApp, substitueix la Línia Verda i implica un estalvi per les arques municipals de 2.926 euros anuals.