Vedellatast 2022
La plaça del Mercat d’Alcarràs acull aquest dissabte, dia 22 d’octubre, la segona festa Vedellatast que comptarà amb la participació de la prestigiosa xef Carme Ruscalleda, qui farà una xerrada sobre l'art del 'showcooking’ i el xef lleidatà David Molina cuinarà davant el públic i a dalt de l’escenari una tapa de vedella amb una recepta de la cuinera de Sant Pol de Mar. Diumenge, dia 16, la mateixa plaça aplegarà 86 expositors de comerç local i de qualitat, amb un total de 98 carpes, i una exposició de cotxes antics, entre altres activitats, en el marc de la Fira del Comerç i del Rebost que enguany arriba a la seva trentena edició.
La segona edició del Vedellatast tindrà com a convidats estrella a Carme Ruscalleda, la guardonada cuinera catalana, propietària de l’actual Cuina Estudi i amb una llarga i exitosa carrera professional que, entre altres premis, l’ha fet posseïdora de fins a set Estrelles Michelin, els Premis Oscar de la gastronomia internacional.
Ruscalleda oferirà una conferència en la qual explicarà els beneficis del consum habitual de la carn de vedella, producte central de la festa que començarà a les 18:30 hores a la plaça del Mercat, prop del poliesportiu d’Alcarràs. Després de la xerrada de Ruscalleda, el mediàtic xef lleidatà David Molina, actual responsable d’Amai Food Porn, un projecte recent amb el qual el cuiner viatja pel món i vol fer-se un lloc a la Guia Michelin, farà un ‘showcooking’ a l’escenari instal·lat a la plaça on cuinarà una recepta d’una tapa de vedella ideada per Ruscalleda.
A més a més, el doctor Ramon Estruch oferirà una conferència sota el títol 'Dieta saludable mediterrània' en la qual explicarà, entre altres coses, els beneficis del consum regular de vedella.