Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Programa Garantia Juvenil 2020

L’Ajuntament d’Alcarràs contracta en pràctiques a 1 persona jove inscrita a la Garantia Juvenil

L’Ajuntament d’Alcarràs incorpora 1 persona jove inscrita a la Garantia Juvenil, un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu que té com a objectiu reduir l’atur juvenil.

El contracte en pràctiques és de 6 mesos de durada, a jornada completa, per donar suport als serveis administratius de l’àrea de Serveis a les Persones ubicada a Ca l’Hereu.

Un any més, es duu a terme aquest programa a l’Ajuntament d’Alcarràs. L’objectiu d’aquest programa és millorar l’ocupabilitat de les persones joves amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la incorporació al mercat laboral de manera estable i duradora en el temps.

Aquests contractes, inclosos dins del programa de Garantia Juvenil, estan cofinançats per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu. La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). Els contractes de treball subscrits en el marc d’aquest programa estan efectuats d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançats per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

 

Anar a la notícia: L’ajuntament activa noves eines per afavorir l’emancipació de la joventut alcarrassina.

 

 

arxivat sota: ,