Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Funcionament de la preinscripció a les activitats d'Estiu 2024

Aquest any 2024, per tal de millorar el funcionament de les inscripcions a les activitats i estades d’estiu, es torna a utilitzar el sistema de preinscripcions online, mitjançant el formulari habilitat amb dita finalitat al següent enllaç web: https://www.alcarras.cat/piscines-destiu/preinscripcio-activitats-destiu-2024 . 

 

Totes les sol·licitud formaran part d'un llistat i aniran per ordre d'enviament del formulari. El període de preinscripció és del dia 22 al 31 de maig  inclosos.

 

En el moment de fer l'enviament del formulari, rebreu un correu de confirmació a l'adreça que hi heu ficat, amb les dades que heu omplert. 

 

A continuació es procedirà a fer el sorteig públic, el número resultant del sorteig serà el número de tall a partir del qual es començaran a comptar les places per les inscripcions. El sorteig es farà públicament al Patronat Municipal d’Esports el dia 3 de Juny a les 12.00h i es publicaran els resultats per E-bando i Xarxes Socials https://www.instagram.com/esportsalcarras/.

 

A posterior, durant la setmana del 4 al 7 de Juny les persones que hagin obtingut plaça hauran de passar pel Patronat Municipal d’Esports per tal de realitzar la inscripció aportant la documentació necessària i amb els documents requerits fotocopiats. Les persones que el dia 9 de Juny no hagin fet la inscripció perdran la seva plaça passant al següent número de la llista. La plaçà estarà reservada i assegurada, per tant es pot passar en horari d’oficina del Patronat Municipal d’Esports a fer la inscripció presencial. Les persones que inicialment haguessin quedat excloses però que finalment podran obtenir plaça, seran informades via telefònica durant el dia 10 de Juny per tal que puguin passar a fer la inscripció.

 

 Consulteu aquí la informació i les bases de funcionament.

 

 Butlleta d'inscripció a les activitats d'estiu 2024

 Butlleta d'inscripció a les estades d'estiu 2024

 

 

DOCUMENTACIÓ PER APORTAR: 

-Butlleta d'inscripció emplenada

-Fotocòpia del DNI o llibre de família
-Fotocòpia Targeta Sanitària Individual

 

Heu d'aportar els originals i les fotocopies ja fetes.

No es faran fotocopies de la documentació a les oficines del Patronat d’Esports.