Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Funcionament de les piscines Municipals

Informació important sobre el funcionament de les piscines municipals per aquesta temporada d’estiu 2021, en el marc actual de pandèmia per Coronavirus.

 Tenint en compte la situació actual en motiu de la pandèmia del Covid-19, l’Ajuntament d’Alcarràs ha establert un mode de funcionament del servei de Piscines Municipals,  excepcional i més restrictiu d’obligat compliment. En aquest context s’ha posat en funcionament un nou sistema de reserves i control d’accessos on-line, mitjançant l’enllaç publicat a la web de l’ajuntament d’Alcarràs o accedint a l’enllaç web alcarras.cat/esportsalcarras icona link  .

 

La temporada de piscines del 2021 serà del dia 7 de juny fins el dia 29 d’agost, en horaris de dilluns a diumenge, de 10:30h. a 20:30h.

 

Els abonaments disponibles son aquets:
- Abonament individual adult: 30,00 € (majors de 12 anys) - (alta web)
- Abonament individual infantil: 20,00€ (de 3 anys a 11 anys) - (alta web)
- Abonament individual carnet jove d’Alcarràs:  25,00€  (alta presencial)
- Abonament jubilat: GRATUÏT ( majors de 65 anys o bé jubilat ) - (alta presencial)
- Abonament individual persona amb discapacitat del 33% al 50%: 25€ (alta presencial)
- Abonament individual persona amb discapacitat de més del 50%: 15€ (alta presencial)
- Famílies nombroses bonificació del 15% de descompte de l’import total (alta presencial)
- Entrada diària: 4€ (alta web)
- Entrada festius: 5€ (dissabtes i diumenges) (alta web)

 

Els menors de 3 anys no necessiten alta ni abonament.

 

Els abonaments marcats com a “alta web” son els que es poden adquirir a traves de la web. Els abonaments sotmesos a descomptes o amb característiques especials, marcats com “alta presencial), caldrà donar-los d’alta presencialment a les oficines del Patronat Municipal d’Esports d’Alcarràs, aportant la documentació necessària. La compra d’entrades tant sols es podrà realitzar a traves de la plataforma web, NO es podran comprar a les instal·lacions de les piscines.

 

L’accés al recinte de les piscines, tan sols es podrà realitzar per mitjà del codi QR, inclòs a l’entrada que es genera al fer la reserva de l’aplicació web. Cal passar aquets QR pels lectors situats al torn, tant a l’hora d’entrar com de sortir, ja que es indispensable pel control de l’aforament portar un registre d’entrades i sortides.

 

L’aforament total del recinte, seguint les recomanacions del Procicat, s’ha establert en 600 persones. Això obliga a fer reserva prèvia amb una antelació màxima de 60 minuts abans d’accedir al recinte, es a dir, només podrem reservar hora d’entrada en una de les quatre franges horàries que apareixeran al portal (de 15 minuts cadascuna), un cop feta la reserva disposarem de 60 minuts per poder entrar, a comptar des de l’hora que hem reservat. En cas de que un cop dintre del recinte, per qualsevol motiu, tinguem que sortir del mateix, cal avisar el personal de les instal·lacions per sortir i tornar a entrar. Si no ho fem, la nostra ocupació quedarà alliberada per poder ser reservada per un altre usuari.

 

Podeu consultar les normes complertes d’ús de les piscines municipals en aquest enllaç icona link.