Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Nectarina Atlètica 2023

Tot a punt per celebrar el pròxim 15 de juliol al vespre la novena edició de la cursa Nectarina Atlètica

 

La Cursa de la Nectarina Atlètica d’Alcarràs  torna el dissabte 15 de juliol  a les 20.30h amb els circuits de 10 km, 5 km, una caminada popular. 

 

La cursa més llarga, de 10 quilòmetres passarà entre altres camins rurals pel camí de les Coves i el de Cap Avall i, per segon any consecutiu, no travessarà la N-II, i comptarà un recorregut força pla. El recorregut més curt, de 5 quilòmetres, sortirà del camp de futbol, es dirigirà cap al polígon de la Deixalleria i el darrer tram abans d’arribar a la meta passarà per la via d’entrada per a vianants del poble.

 

Inscripcions i preus

Les inscripcions es poden formalitzar al web de l’Ajuntament d’Alcarràs, a l’apartat de la Nectarina Atlètica, i tenen un preu de 15 euros per corredor amb el xip de lloguer, 13 euros amb el xip de propietat i de de 27 amb el xip de compra. El preu per a fer la caminada popular és de 12 euros. També hi haurà dutxes, servei de bar, música, avituallaments i servei de guardaroba per a les persones participants.

 

La Nectarina Atlètica és una cursa consolidada en el circuit atlètic lleidatà i català de les curses populars des de la seva primera edició l’estiu de 2013 i té com a objectiu promocionar la fruita de pinyol i fomentar els hàbits saludables. La cursa l’organitza el Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs amb la col·laboració de Maiparem Alcarràs Associació Atlètica, el patrocini de les empreses Cedis Maf, Fruits de Ponent, Alsat, Viyefruit, La Coma, Fuijet i Norfrut Sat i el suport de la Diputació de Lleida.

 

US HI ESPEREM!!!