Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Nectarina Atlètica 2024

Tot a punt per celebrar el pròxim 13 de juliol al vespre la novena edició de la cursa Nectarina Atlètica

 

La cursa de la Nectarina Atlètica torna aquest 13 juliol, a les 21.30 hores, en la que serà la 10a edició de la prova i, com és habitual, es podrà participar a través d’una cursa 5k, una 10k o una caminada popular i es podrà començar a inscriure a partir del 8 de juny.

 

Enguany, la cursa presenta com a novetats el fet que sigui nocturna, a iniciativa de Maiparem, i el canvi d’ubicació de la sortida i arribada de les curses i la caminada, que es farà des de l’exterior de les piscines municipals. A més a més, enguany, també hi haurà un període, els dies 8 i 9 de juny, en què els participants es podran inscriure amb un cost reduït, de 13 euros en cas de les curses i 12 euros en cas de la caminada.

 

El dia 10 de juny s’obrirà la inscripció normal que tindrà un preu de 15 euros en el cas de les curses i de 14 euros en cas de la caminada. Amb la inscripció, tant la normal com amb la reduïda, hi entren dos obsequis: un buff corporatiu a conjunt amb la samarreta de l’edició anterior i, enguany, al ser nocturna, un frontal per poder tenir llum durant la cursa. A més a més, també inclou un entrepà i un refresc per sopar i l’entrada a la piscina pel bany nocturn. També hi haurà dutxes, servei de bar, música, avituallaments i servei de guarda-roba per a les persones participants.

 

US HI ESPEREM!!!

arxivat sota: