Jornada tècnica en línia: Ratafia. Paisatge i cultura
La jornada tindrà lloc el dia 13/06/2020 a les 9:50.
És completament GRATUÏT i ONLINE.
PROGRAMA: (Programa en pdf)
9.50 h Presentació de la jornada: Il·lm. Sr. Gumersind Parcerisas, alcalde d’Argençola. Sra. Astrid van Ginkel, presidenta de El Trill. Sr. Ramon Cuadros, director de l’Escola Agrària de Tàrrega. DARP.
10.00 h La Ratafia, de la matèria primera a l’embotella’t final. Definició, reglamentació, producció...: Sr. Pep Escudero, enginyer agrònom en indústries agroalimentàries.
10.50 h La cuina de la ratafia: Sra. Carme Picas, cap de cuina i co-propietària del Restaurant El Ginjoler.
11.40 h La innovació de les receptes antigues: Sr. Pau Matias-Guiu Marti, enginyer químic i doctor en disseny de begudes alcohòliques. Priorat B&D Lab.
12.30 h Torn obert de preguntes.
12.45 h Fi de la jornada.
INSCRIPCIÓ:
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de RuralCat:
http://ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt
Per a més informació podeu contactar amb:
- L’EA de Tàrrega. Sra. Mireia Piñol (A/e: mireia.pinol@gencat.cat)
- L’Associació El Trill (associacioeltrill@gmail.com)