Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Jornada tècnica en línia: Ramaderia i escalfament global

Organitza Unió de Pagesos amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona

Us volem comunicar que Unió de Pagesos organitza amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona la "Jornada tècnica en línia: Ramaderia i escalfament global".

 

El canvi climàtic i el corresponent escalfament global és un fet que no es pot obviar i cal continuar actuant per reduir el seu impacte. Cal produir amb qualitat, seguretat alimentària, tenir cura dels animals i ser respectuós amb el medi ambient.

Aquesta jornada mostrarà les mesures preses a nivell de granja i consells de gestió més enllà de la normativa per seguir fent front a l’escalfament global.

 

La jornada tindrà lloc el dia 13/07/2020 a les 10:15.

 

És completament GRATUÏT i ONLINE.

 

PROGRAMA: (Versió en pdf) 

10.15 h Presentació i benvinguda: Sr. Josep Carles Vicente. Responsable de medi ambient de la Unió de Pagesos de Catalunya.
10.30 h El paper de la normativa d’ordenació en la gestió mediambiental de les granges: Sr. Pablo Bernardos. Subdirector General Adjunt de Produccions Ramaderes i Cinegètiques. Direcció General de Produccions i Mercats Agraris. MAPA.
11.00 h Prevenció de les emissions de gasos durant la gestió de les dejeccions ramaderes a la granja: Sr. Francesc Xavier Prenafeta. Cap del Programa de Gestió Integral de Residus Orgànics, IRTA.
11.30 h Millor gestió del sòl amb el compostatge: Sr. Josep Ramón Sainz de la Maza. Gerència i desenvolupament de la Gestió Agrària Orgànica (www.geaorganica.com).
12.00 h Torn obert de preguntes.
12.30 h Cloenda de la jornada: Sr. Josep Carles Vicente. Responsable de medi ambient de la Unió de Pagesos de Catalunya.

 

INSCRIPCIÓ:

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de RuralCat:
ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt
Per a més informació podeu contactar amb Unió de Pagesos:
Sra. Joana Rull (Tel.: 661 96 76 76 - A/e: jrull@uniopagesos.cat)