Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Jornada tècnica en línia: Inclusió de farratge en la dieta del porc ecològic

Universitat de Lleida organitza amb la col•laboració de la Granja Casat i l'Escorxador Comarcal del Moianès la "Jornada tècnica en línia: Inclusió de farratge en la dieta del porc ecològic: benestar i qualitat del greix"

Amb la finalitat de millorar el benestar animal i la qualitat de la canal en el porcí ecològic, es va plantejar avaluar els efectes de l’ensitjat en els resultats productius, la composició i contingut d’àcids grassos i antioxidants en el teixit adipós; a més d’avaluar els efectes d’olor sexual en mascles no castrats.

 

En aquesta jornada es presenten els resultats de l’activitat demostrativa “Inclusió de farratge en la dieta del porc ecològic: benestar i qualitat del greix”, operació 01.02.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.

 

Es vol posar en valor la necessitat d’oferir farratge de qualitat (ensitjat civada), a més del pinso, com a font de nutrients i millora del comportament exploratori i els efectes en la qualitat del producte.

 

La jornada tindrà lloc el dia 24/07/2020 a les 17:00.

 

És completament GRATUÏT i ONLINE.

 

PROGRAMA (Versió en pdf) 

17.00 h Presentació de la jornada: Sr. Javier Álvarez Rodríguez, Departament Ciència Animal, UdL.

17.05 h Resultats productius, comportament i antioxidants en el teixit adipós: Sra. Imma Argemí i Armengol, Departament Ciència Animal, UdL.

17.35 h Contingut d’àcids grassos al teixit adipós i olor sexual en mascles no castrats: Sra. Imma Argemí i Armengol, Departament Ciència Animal, UdL.

18.00 h Precs i preguntes.

18.15 h Fi de la jornada.

 

INSCRIPCIÓ:

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de RuralCat:
ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt