Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Jornada tècnica en línia: Eines biològiques per fer front al canvi climàtic en l’elaboració de vi

INCAVI i IRTA organitzen la "Jornada tècnica en línia: Eines biològiques per fer front al canvi climàtic en l’elaboració de vi".

La jornada tindrà lloc el dia 16/06/2020 a les 10:00.

 

És completament GRATUÏT i ONLINE.

 

PROGRAMA: (Programa en pdf) 

 

10.00 h Benvinguda i presentació de la jornada: Sr. Xoán Elorduy, cap del Servei Tècnic d’INCAVI.

10.10 h pH i acidesa en el vi: un problema davant el canvi climàtic? Solucions microbiològiques: Sra. Anna Puig, àrea d’enologia IRTA-INCAVI.

10.30 h Aplicació de llevats no-Saccharomyces per incrementar l’acidesa: Sra. Gemma Roca, àrea d’enologia d’INCAVI.

11.00 h Precs i preguntes.

11.15 h Fi de la jornada.

 

INSCRIPCIÓ:

 

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de RuralCat:

http://ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

arxivat sota: Impuls, Formació