Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs activa #etfemcostat

L’Ajuntament d’Alcarràs activa, avui i tot coincidint amb l’anunci d’aprovació per part del Govern d’Espanya del decret que dicta l’Estat d’Alarma, un servei d’assistència denominat #etfemcostat i dissenyat per atendre les persones vulnerables residents al municipi durant l’emergència sanitària en curs.

14/03/2020

Alcarràs activa #etfemcostat
Nou servei comunitari

El servei  #etfemcostat és de caràcter gratuït i, per gaudir d’ell, cal només contactar amb el consistori mitjançant els telèfons 722 677 515 i 973 79 00 04, el correu ajuntament@alcarras.cat o els perfils i pàgines municipals actius a Facebook, Twitter i Instagram. Un cop rebuda la demanda d’assistència, els tècnics municipals analitzaran el cas en qüestió i mobilitzaran els recursos que s’escaiguin per atendre-la. El servei permetrà també canalitzar les nombroses peticions que s’estan realitzant per part de la població amb l’objectiu d’ajudar aquests dies als serveis municipals com a voluntaris.

 

“El nostre compromís és amb tots els alcarrassins i les alcarrassines però, aquest compromís, és especialment ferm amb els nostres veïns i veïnes més vulnerables. Aquests dies, dins de la gestió de l’emergència, hem avaluat els diferents escenaris i coneixem que, igualment que a altres poblacions, a Alcarràs tenim persones que viuen soles o es troben en situació d’especial vulnerabilitat per raó de la seva edat o circumstàncies diverses i és per aquesta raó que activem ara aquest nou servei. Són dies difícils per tothom, però ho són especialment pels més vulnerables. Com a alcalde, estic orgullós de la resposta de la població i, ara, posem a l’abast de tothom una nova eina que ens permetrà atendre millor les situacions personals que així ho demanin i canalitzar els oferiments espontanis d’ajuda comunitària que estan realitzant veïns i entitats. Treballant tots plegats, guanyarem en eficàcia”; explica l’alcalde, Manel Ezquerra.