Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

BAN INFORMATIU, MESURES ADOPTADES PER LES ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA DE 14 DE FEBRER DE 2021

L’actual situació sanitària derivada de la pandèmia del Covid-19 provoca que s’hagin adoptat mesures excepcionals per garantir la seguretat sanitària tant dels votants, com dels veïns membres de les taules electorals i de tot el personal col·laborador, als que agraïm molt sincerament la seva participació i actuació responsable.

A tal efecte ens adrecem als veïns per tal de INFORMAR:

 

1. LLOC DE VOTACIÓ:

El col·legi electoral serà al PAVELLÓ MUNICIPAL POLIVALENT situat al Segon Passeig de Ronda, s/n, (junt al poliesportiu), un lloc suficient ampli per preservar les distàncies de seguretat i la circulació de l’aire.

 

2. DIVISIÓ DEL COL.LEGI EN 2 ESPAIS.

Pavelló Polivalent es dividirà en 2 espais amb accessos i sortides independents.

-ESPAI 1. SECCIONS 2 i 3 (3 meses). Cr Calvari-Camí Riu a l’esquerra (direcció Fraga).

-ESPAI 2. SECCIONS 1 i 4 (4 meses). Cr Calvari-Camí Riu a la dreta (direcció Lleida).

El personal col·laborador i de Protecció Civil indicarà els accessos als espais amb les cues orientades corresponents.

 

3.-RECOMANACIONS DE DISTRIBUCIÓ DEL VOT PER FRANGES HORARIES.

Es recomana la DISTRIBUCIÓ DELS VOTANTS EN LES FRANGES HORÀRIES, següents:

• Els col·lectius de risc votaran preferentment durant les 3 primeres hores de la jornada electoral, és a dir, de les 9.00 h a les 12.00 h.

• Els votants no pertanyents als col·lectius de risc o en quarantena votaran preferentment a la franja de les 12.00 h a les 19.00 h.

• Els col·lectius de persones en quarantena —contagiats, contactes estrets i sospitosos— votaran durant la darrera hora de la jornada electoral, és a dir, de les 19.00 h a les 20.00 h.

 

4.- RECOMANACIONS I OBLIGACIONS PER FACILITAR EL VOT I PRESERVAR LA SALUT DE LES PERSONES.

-Es recomana al votant que portin LA TARGETA CENSAL que rebran a casa de l’Oficina del Cens Electoral, on s’indica LA MESA DE VOTACIÓ que li correspon, per evitar cues en els punts d’informació.

-Es recomana que portin el SOBRE i la PAPERETA DE VOTACIÓ des de casa, per evitar cues en les cabines i taules on es troba aquesta documentació. Si han de fer ús les cabines cal que es desinfectin les mans prèviament.

-Es obligatori per accedir a l’espai de votació dur la MASCARETA i la DESINFECCIÓ DE LES MANS a l’entrada amb el gel hidroalcohòlic (o s’utilitzi guants si és al·lèrgic), es facilitarà a l’entrada dels espais.

-Es obligatori RESPECTAR LES DISTÀNCIES DE SEGURERAT d’ 1,5 metres entre persones en les cues d’accés.

-Es obligatori L’ACCÉS EXCLUSIVAMENT INDIVIDUAL del votant, solament s’autoritzarà acompanyats si es precisa per necessitat de mobilitat del votant, RESPECTANT L’AFORAMENT segons les indicacions del control d’accés.

-Es obligatori NO IMPEDIR LA CIRCULACIÓ DELS VOTANTS, ni fer grups, ni sortir de la cua, ni canviar el sentit de la mateixa fins a la sortida, dins del col·legi electoral sol poden estar votants i els representants de les candidatures, membres de les Taules i personal col·laborador.

En cas de dubtes sempre es podran adreçar al personal col·laborador, representants de l’administració i de protecció civil.

 

Podeu veure el decret a l'arxiu adjunt.

 Resolució_DECRET 2021-0093 [20210205_Resolució_BAN INFORMATIU ELECCIONS PARLAMENT.].pdf