Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Administració Municipal

El desenvolupament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en les dues darreres décades ha comportat l’aparició d’un nou entorn anomenat, societat de la informació i del coneixement. També els procés que ha comportat la liberalització del sector de les telecomunicacions tant pel que fa a les xarxes com als serveis de comunicacions electròniques han suposat que àmplies capes de la població gaudeixin dels esmentats serveis que conformen uns nous paradigmes de relació entre la ciutadania, les empreses i les administracions. En aquest sentit, el paper dels poders públics es cabdal en la promoció del desenvolupament de la societat de la informació i el coneixement, garantint els drets de la ciutadania i la cohesió social.

La introducció de les eines TIC’s en l’organització administrativa ha portat aquests darrers anys a posicionar a les administracions públiques –i especialment a les administracions locals com administracions més properes a la ciutadania- en la direcció d’aprofundir en els principis que l’ordenament jurídic administratiu ha recollit tradicionalment: eficàcia i eficiència en l'actuació administrativa, de coordinació, de transparència i millor servei a la ciutadania. En aquest sentit, la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alcarràs, pretén garantir un ús efectiu de les eines electròniques per a millorar la seva actuació administrativa i serveis que té encomanats, facilitar les relacions amb la ciutadania, les empreses i d’altres administracions públiques i entitats i, en definitiva, propiciar un millor exercici dels seus drets i deures, complint amb la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.


En aquest sentit, l'Ajuntament d'Alcarràs ha posat en funcionament la nova  Seu Electrònica i Portal de Transparència, on podeu trobar tota la informació pel que fa al funcionament i la gestió de l’Ajuntament en compliment de la Llei de transparència, i on també podeu realitzar tràmits administratius.

 

A la nova Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcarràs no tan sols podreu iniciar els tràmits amb l’administració local, si no que també podreu seguir l’estat de cada tràmit o expedient que tingueu obert amb l’Ajuntament, així com consultar tota la documentació que al tràmit faci referència.

 

Per això i per tal de garantir l’accés a aquestes dades per part del interessat, es necessari tenir un certificat digital vàlid, iniciant tots els procediments telemàtics amb l’Ajuntament d’Alcarràs de manera segura.

icona link Veieu els certificats vàlids aquí.

 

 

arxivat sota: