Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Fem propostes

A banda de les propostes elaborades durant l’anterior sessió de presentació del procés, s’habilitarà un formulari en paper i telemàtic per tal que la ciutadania pugui aportar les propostes que consideri més necessàries i urgents.
Aquest formulari estarà disponible en paper a l’Ajuntament i els diferents edificis municipals que es concretaran en el seu moment, així com al Web de l’Ajuntament en l’espai habilitat pels Pressupostos Participatius 2019.
Cada ciutadà i ciutadana podrà fer un màxim de 2 propostes i es fomentarà que les propostes presentades s’hagin parlat en el sí de les llars.
La comissió de coordinació realitzarà una primera depuració de les propostes recollides per tal que compleixin els criteris anteriorment recollits en aquesta Guia.
Posteriorment, s’organitzarà una sessió de debat per tal de presentar el llistat de propostes recollides i oferir l’oportunitat d’afegir les consideracions que es creguin oportunes, fomentant també que els propis creadors de les propostes al·ludides puguin aportar els seus arguments entorn els beneficis de les mateixes, aprofundir o aclarir algunes propostes poc clares i fins i tot unificar-ne algunes que d’entrada haurien semblat diferents. Les propostes que es presentaran encara no hauran estat validades tècnicament ni tindran pressupost, per tant, caldrà tenir-ho present durant el debat.

Quan 01/10/2018 a 00:00 a
14/10/2018 a 23:55
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal