Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Vii Festa Dels Tres Tombs D´Alcarràs.

29/04/2008

Diumenge, 4 de maig de 2008.
Peu d'imatge

 Tot a punt per a la setena edició de la Festa dels Tres Tombs d´Alcarràs, que tindrà lloc el proper diumenge 4 de maig a partir de les 12h i amb sortida a la plaça del mercat d´Alcarràs.

 Per aquest any, i amb l´objectiu d´implicar la vila amb la festa, l´Associació Amics del Cavall, organitzadora de la Festa dels Tres Tombs, ha convocat un concurs entre els alumnes del CEIP Comptes de Torregrossa d´Alcarràs per a escollir el cartell de la Festa, més de 500 nens i nenes d´entre 5 i 11 anys hi han participat, i dos han estat els guanyadors, en concret els de la Marta Sisó i el de la Taís Bernis.

També per primer cop, es farà el primer Concurs de Fotografia dels Tres Tombs d´Alcarràs; la foto guanyadora serà publicada a la revista de la Federació Catalana dels Tres Tombs.

Destaca d´aquesta edició la presència de dos carros antics rehabilitats pels membres de l´Associació Amics del Cavall, duran 2 mesos han arranjat dos carros de més de 80 anys que sortiran el proper diumenge. Aquests carros pertanyen a una important col.lecció d´eines antigues del camps propietat del veí d´Alcarràs Claudio Gòdia i que recentment ha cedit a l´Ajuntament de la vila.

La VII Festa dels Tres Tomb d´Alcarràs reunirà més de 200 cavalls i 25 carros en una festa totalment consolidada, que acabarà amb un dinar per a tots els assistents (tots els que vulguin dinar a Alcarràs es podran apuntar el mateix matí de la festa), i on es sortejarà el tradicional carro de recapte amb més d´un centenar de productes obsequi dels comerços de l´Associació del Comerç i Serveis de la vila.