Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Uns 250 infants de Primària i ESO d’Alcarràs i Torres de Segre participen als tallers de robòtica i escacs, música i inici al món casteller d’aquest mes de juliol

Uns 250 infants d’Alcarràs i el municipi veí de Torres de Segre se’n beneficien aquest mes de juliol dels tallers d’Iniciació al Món Casteller, Robòtica i Escacs i Cant, Ukelele, Percussió i IPad els quals han estat inclosos aquest estiu dins de l’oferta d’activitats que l’Ajuntament d’Alcarràs planteja per continuar afavorint la conciliació familiar i brindar alternatives d’oci formatiu a l’alumnat de Primària i ESO. Totes les activitats citades, juntament amb dos tallers d’iniciació a la música per infants des de P3 a P5 l’un i per alumnat de 1r fins a 4t de Primària, formen part del Pla Educatiu d’Entorn d’Alcarràs i Torres de Segre.

12/07/2021

Uns 250 infants de Primària i ESO d’Alcarràs i Torres de Segre participen als tallers de robòtica i escacs, música i inici al món casteller d’aquest mes de juliol
Tallers escacs

Amb aquestes iniciatives, destaca la regidora d’Ensenyament, Dolors Gòdia, es brinden a l’alumnat “oportunitats educatives més enllà de l’escola i, alhora, s’ofereix una nova alternativa de conciliació a les famílies durant l’estiu”. La regidora destaca l’extraordinària acollida que han tingut aquests tallers: “aquest 1 de juny a la tarda vam obrir el termini d’inscripció i alguns tallers es van omplir totalment. En conseqüència, vam decidir ampliar el nombre de places en alguns tallers com ara el de robòtica i escacs per encabir tothom i, finalment, s’han hagut de programar quatre torns d’aquest taller: tres a Alcarràs i un a Torres de Segre. El total d’alumnes, només pel que fa al taller de robòtica i escacs, arriba fins als 136 i, si afegim les noies i nois que gaudeixen de la resta d’activitats del Pla Educatiu d’Entorn, tenim prop de 250 infants entre tots dos municipis. Estem molt contents amb la resposta de les famílies”, explica la regidora. Als tallers d’iniciació al món casteller han participat prop de 50 noies i nois i als de música un altra cinquantena.

 

Pla d’Educatiu d’Entorn d’Alcarràs i Torres de Segre

Les activitats que ara es proposen formen part totes quatre del Pla Educatiu d’Entorn d’Alcarràs i Torres de Segre i s’organitzen amb el finançament dels ajuntaments d’Alcarràs i Torres de Segre, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació i Formació Professional. Cal recordar que, aquest mes de juliol, l’Ajuntament d’Alcarràs torna també a organitzar les Estades Lleure i Esport per alumnat amb més de 3 anys i l’Escola d’Estiu de l’EBMA per infants de fins a 3 anys d’edat.