Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Un disseny d’estil Lego amb escenes populars d’Alcarràs guanya el concurs de cartells de la Festa Major

Un total de 47 persones participen en el certamen que organitza l’Ajuntament que ha repartit premis de 100 i 50 euros en tres categories

15/07/2022

Un disseny d’estil Lego amb escenes populars d’Alcarràs guanya el concurs de cartells de la Festa Major
Foto de grup dels guanyadors del concurs de cartells de la Festa Major 2022.

La guanyadora en la categoria d’Adults del concurs de cartells de la Festa Major d’Alcarràs 2022 ha estat Montse Matges, amb un premi dotat amb 300 euros, per un disseny que representa diverses escenes dels actes de la festa major amb un grafisme de formes geomètriques a l’estil Lego i titulat “Construim la festa peça a peça”. L’acte de lliurament dels premis ha estat aquest dimecres 13 de juliol a la sala d’actes de Lo Casino amb la presència de tots els premiats en un concurs que enguany ha comptat amb la participació de 47 persones.

En la categoria Joves, el primer premi ha estat per Sara Charles amb un disseny titular ‘Un tomb per la fira’, inspirat en aquesta activitat d’oci i recreativa, dotat amb 100 euros, i el segon premi d’aquesta categoria se l’ha endut Genís Costafreda, qui ha titulat la seva proposta ‘D-CINE’, en referència a la guardonada pel·lícula ‘Alcarràs’ de Carla Simón i ha rebut un premi de 50 euros.

Els més menuts, fins els 11 anys, també han participat en el concurs i el primer premi en la categoria Infants ha recaigut en Anna Camarasa, qui ha rebut 100 euros pel seu cartell ‘Gaudint de la Festa Major’ dibuixat en aquarel·la. El segon premi d’Infants ha estat per Isolda Gòdia, guardonada amb 50 euros, amb un disseny titular ‘La festa major a les teves mans’, on s’hi veuen dues mans amb cares pintades als dits i també l’església d’Alcarràs, feta amb un trencaclosques.

Els cartells guanyadors es reproduiran al programa de festes, que són a l’agost.