Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Reoberta la Plaça del Jaumetó

02/08/2012

L’obra, que ha durat 8 mesos amb un pressupost de 24.000 euros, ha consistit en afegir un mur de contenció per garantir la seguretat dels usuaris
Jocs Infantils

 La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alcarràs ha reobert aquesta setmana al públic la Plaça de l’Era del Jaumetó després que hagin finalitzat els treballs per reforçar el mur de pedres i millorar la superfície de l’espai públic. La plaça, que compta amb jocs infantils, es va tancar al públic fa vuit mesos quan es va detectar la inclinació del mur de pedres i, per tant, la possibilitat pogués caure damunt la superfície. Davant d’aquest greu problema, l’equip de govern va decidir encarregar a una empresa la construcció d’un mur de contenció de formigó per tal de garantir la seguretat dels usuaris de la plaça i dels habitatges que es troben en la part superior d’aquesta plaça. En aquest sentit, es va desmuntar el mur, per reforçar la paret amb formigó armat, i una vegada finalitzat aquesta actuació, tornar a col•locar les pedres.

 Els treballs de reparació d’aquesta obra, que es va construir durant l’anterior mandat, han durat 8 mesos, durant els quals l’espai públic ha estat tancat a la ciutadania com a mesura de seguretat. El pressupost de la reparació ha estat de 24.000 euros.