Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Places d'aparcament de rotació al centre

07/08/2012

L’equip de govern d’Alcarràs crea 22 places d’aparcament de rotació al centre

Nova zona d'aparcament

 L´equip de govern d´Alcarràs ha habilitat un total de 22 places d’aparcament de rotació al centre de la vila entre la Plaça del Quelet, el carrer Lleida i adjacents, per facilitar l’afluència de compradors als comerços situats en aquesta zona. Concretament es tracta de 16 places d’estacionament i 6 de càrrega i descàrrega que funcionaran en rotació de 30 minuts mentre duri l’horari comercial, o sigui, de 08.00 a 14.00 i de les 17.00 a les 20.00 hores.

L’usuari que hi vulgui estacionar s´haurà de limitar a anotar en un paper l’hora en què aparca el seu cotxe i deixar aquesta nota visible a l’interior del vehicle. La Policia Local s’encarregarà de vigilar aquests temps horaris per evitar que hi hagi conductors que utilitzin aquests espais com estacionament fix.
L’alcalde, Miquel Serra, ha explicat que es tracta d’una mesura estudiada conjuntament amb els comerços d´aquests carrers per facilitar la mobilitat i l’afluència de compradors. A més a més, ha destacat el fet que no es cobri per aparcar, ja que ‘volem que en surtin beneficiades totes les parts: botiguers, compradors, veïns i ajuntament”. “Amb aquestes 16 places de rotació de 30 minuts i les 6 de càrrega i descàrrega creiem que contribuïm a millorar la fluïdesa de persones en una zona on el teixit comercial és petit i mitjà comerç”, ha afirmat Miquel Serra.

Un dels llocs on s’han habilitat els nous aparcaments se situa en un solar privat del carrer Lleida que fins el moment estava tancat, buit i inutilitzat, però que l’equip de govern, després d’arribar a un acord amb el seu propietari, ha arranjat per donar-li aquest ús. Un segon espai és la Plaça del Quelet, l’arranjament de la qual va finalitzar ara fa unes setmanes.