Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

'Pla d'Acció de la Fruita Dolça a Catalunya', nova jornada de Fructicultura a Alcarràs

La sessió tractarà seriosament la problemàtica de preus que es paguen als pagès per la seva fruita

30/04/2018

'Pla d'Acció de la Fruita Dolça a Catalunya', nova jornada de Fructicultura a Alcarràs
Programa de la jornada 'Pla d'Acció de la Fruita dolça a Catalunya'.

El Centre Cultural Municipal Lo Casino d'Alcarràs acollirà el proper dijous, dia 3 de maig, una nova jornada de Fructicultura, que en aquesta ocasió porta per títol 'Pla d'Acció de la Fruita dolça a Catalunya'. Una sessió molt interessant, ja que es tractarà seriosament la problemàtica de preus que es paguen al pagès per la seva fruita. Els assistents tindran l'ocasió de participar en un debat que es preveu que aporti solucions i obri una porta a aquest greu problema.

 

El sector de la fruita dolça es troba en una situació difícil a causa dels baixos preus que reben els agricultors per les seves produccions. És per això que el DARP, conjuntament amb el sector, han convocat aquesta jornada, amb l'objectiu d'ajudar a fer front a aquestes dificultats, i enfortir i consolidar el sector en els propers anys.

 

La jornada és gratuïta, tot i que per participar-hi és necessari la inscripció prèvia. Aquesta es pot fer a l'Escola Agrària d'Alfarràs, trucant al telèfon 973 760 100 i/o enviant un correu electrònic a  jaume.castells@gencat.cat.  També és possible apuntar-se a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat.  

arxivat sota: