Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Nova Deixalleria.

03/01/2008

A punt de finalitzar de la nova deixalleria d´Alcarràs.
Peu d'imatge

 A punt de finalitzar les obres de la nova deixalleria d´Alcarràs que entrarà en funcionament a principis d´aquest 2008.

Aquesta instal.lació, situada al nou polígon del Tossalet Roig, tindrà una extensió de 1250m2, i servirà per a què tots els veïns i veïnes tinguin un espai on deixar tota la brossa que  no té cabuda als contenidors.

Aquest nou servei municipal, s’encarregarà de la recepció dels residus, per a, posteriorment, traslladar aquests residus a les empreses de gestió on es fa el reciclatge.

La deixalleria comptarà amb 9 contenidors de 15m3 per a emmagatzemar-hi; plàstic, vidre, fusta, restes de poda, ferralla, pneumàtics o runes menors, a més de contenidors per a residus especials com piles, electrodomèstics o dissolvents.

Tal com ho preveia el projecte, la deixalleria d’Alcarràs comptarà amb uns porxos més alts per facilitar l’accés i amb un moll de càrrega per apropar el màxim possible els vehicles als contenidors.

Tota la zona del voltant d’aquesta instal.lació s’enjardinarà amb l’objectiu que quedi totalment integrada a l’entorn.

Destaca d’aquesta instal.lació, un espai per a una aula de sensibilització i formació, on es donarà a conèixer a tots els interessats i a grups d’escolars el funcionament i avantatges d’aquestes instal.lacions i d’altres mecanismes de reciclatge i protecció del medi ambient.