Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Nou sergent dels Mossos per a la Policia Local

16/08/2012

El nou comandament comença a treballar a partir del dilluns i se suma a les mesures endegades per fer front a la inseguretat

Policia Local d'Alcarràs

El proper dilluns dia 20 s’incorpora a la Policia Local d’Alcarràs el nou sergent provinent dels Mossos d’Esquadra amb l’objectiu de reforçar aquest cos i potenciar la seguretat al nucli urbà i el seu terme municipal. Es tracta d’una de les mesures que l’actual equip de govern va anunciar que portaria a terme per tal d’actualitzar la plantilla de la Policia Local davant l’augment de la població i dotar-la d’un nou rang de comandament que fins ara no tenia. L’alcalde, Miquel Serra, ha explicat que l’arribada d’un sergent a l’organigrama de la Policia Local constata que la seguretat és un tema de màxima prioritat per a l’actual equip de govern.

El nou sergent es diu Eduard Cosculluela i actualment estava destinat a la regió policial de Tarragona, tot i que ha estat treballant a Lleida i en coneix la seva casuística i el seu territori. Es tracta d’un professional molt ben valorat dins del cos dels Mossos d’Esquadra i amb una àmplia experiència. Amb aquesta nova acció l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs continua amb el desplegament del seu paquet de mesures contra la inseguretat, en les quals cal destacar:

-La instal•lació de càmeres de vigilància que ja funcionen amb normalitat i compten amb els permisos corresponents.

-La instauració de la figura de l’Agent Cívic.

-Augmentar el patrullatge a peu de la Policia Local en detriment de les tasques administratives.

-Implementar una segona línia per al número de telèfon mòbil ja existent per evitar, en cas que coincideixin dues emergències, que una trucada es quedin sense resposta.

-Ordenar tapiar els edificis abandonats per evitar que siguin ocupats.

-Augmentar els controls de vehicles sospitosos que circulen pel terme.

Aquest pla de mesures és dinàmic, ja que actualment l’equip de govern es troba ja estudiant i analitzant noves accions en matèria de seguretat que, un cop s’hagin concretat, anunciarà.