Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Neteja de boscos per evitar incendis

24/09/2012

Els treballs estan subvencionats per la Generalitat de Catalunya   
Treballs de neteja de boscos.

 
L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs ha encarregat la neteja dels boscos i zones arbrades del terme municipal amb l’objectiu d’evitar incendis i millorar la gestió ambiental dels boscos. Aquests treballs estan subvencionats per la Generalitat de Catalunya després que aquesta administració autonòmica concedís el 100% de l’ajuda que l’equip de govern ha sol•licitat per aquest objectiu. Concretament, es destinaran 13.888 euros per aquests treballs i es portarà a terme la neteja d’un total de 10,6 hectàrees de boscos de la zona de Vallmanya que es troben en mal estat a causa de factors meteorològics (pluja, pedregades, gelades...) i d’altres.

El regidor de Camins, Jaume Bernis, ha explicat que la feina la porta a terme una empresa especialitzada i entre les accions previstes estan l’eliminació d’exemplars d’arbres morts, la poda i trituració de restes vegetals i la selecció de rebrots, etc.
Aquesta actuació se suma a d’altres mesures per millorar l’entorn rural, així com els camins del terme municipal d’Alcarràs. Cal recordar que l’actual equip de govern ha incrementat el pressupost pel manteniment dels camins rurals del terme dels 109.000 a 326.000 euros.