Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Més de 800 persones gaudeixen dels espectacles del cicle de teatre familiar Petita Agenda

Més de 800 persones –unes 140 per representació- han gaudit des d’aquest darrer 10 d’octubre i fins aquest 13 de març del millor teatre familiar al Centre Cultural Municipal Lo Casino d’Alcarràs, l’equipament que enguany, i amb totes les mesures de seguretat i prevenció les quals fixa la pandèmia en curs, ha acollit les sis representacions que aquesta temporada s’han triat per permetre les famílies alcarrassines gaudir del millor teatre per totes les edats.

17/03/2021

Més de 800 persones gaudeixen dels espectacles del cicle de teatre familiar Petita Agenda
Teatre per tothom

Des de la regidoria de Cultura, l’edil Gerard Companys fa un balanç positiu: “ha estat un any complicat per moltes persones i nosaltres, des de la regidoria de Cultura, no hem volgut renunciar a oferir una programació de teatre familiar de la qual, ens consta, han gaudit grans i petits. La cultura és un bé essencial i el seu valor és molt més gran encara en temps difícils com els actuals. Havíem d’oferir alternatives, ho hem fet i, per fer-ho, hem tingut en tot moment en compte que la salut de les persones és la prioritat i, per això, hem restringit aforaments i distribuït el públic per unitats de convivència. La mascareta, evidentment, ha estat obligatòria com no pot ser d’una altra manera”.

 

Sis obres de teatre per públic familiar

El cicle la petita Agenda es va obrir aquest darrer 10 d’octubre amb l’obra Contes de Carrer de la companyia alcarrassina Baobap Teatre i va continuar el desembre amb L’arbre de les sabates, de la companyia Pea Green Boat i, ja aquest 2021, s’han representant La Faula de l’Esquirol, de la Companyia la Baldufa; Núvol Núvol, de Periferia Teatro Laika, de Xirriquiteula i, finalment i aquest mes de març, Sopa de Pedres, d’Engruna Teatre. Ara, el teatre familiar no tornarà a la vila fins la tardor, moment al qual està prevista, si les circumstàncies sanitàries ho permeten, una nova edició de la Petita Agenda. “Aquest cicle és tot un clàssic de l’escena alcarrassina i serveix com a eina per apropar els infants a les arts escèniques”, explica Companys.