Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Més de 600 dels millors ballarins i ballarines converteixen Alcarràs en capital catalana del ball esportiu amb el III Trofeu Vila d’Alcarràs i el III Trofeu Lleida Pirineus

Igualment com ja ho va ser a finals d’aquest mes de febrer –però en aquell cas sense públic- Alcarràs torna a convertir-se aquest darrer cap de setmana de maig en capital catalana del ball esportiu de la mà del Trofeu Vila d’Alcarràs i el Trofeu Lleida Pirineus, proves esportives que portaran en aquests darrers dies de maig uns 600 dels millors ballarins i ballarines d’arreu fins al Poliesportiu Municipal Andreu Aixalà.

28/05/2021

Més de 600 dels millors ballarins i ballarines converteixen Alcarràs en capital catalana del ball esportiu amb el III Trofeu Vila d’Alcarràs i el III Trofeu Lleida Pirineus
Alcarràs va acollir aquest febrer la segona edició del Vila d'Alcarràs de ball esportiu

Totes dues proves arriben aquesta primavera a la seva tercera edició i, en la seva organització, col·laboren el Patronat Municipal d’Esports i l’Ajuntament d’Alcarràs. La primera de totes dues proves competitives, el III Trofeu Lleida Pirineus, se celebra aquest dissabte, 29 de maig des de les 9.00 h i fins a les 21.00 h i el segon, el III Trofeu Vila d'Alcarràs, està previst pel diumenge, 30 de maig des de les 9.00 i fins a les 21.00 h. Enguany, qui ho vulgui i amb entrada, pot assistir com a públic a l'esdeveniment, tot i que l'aforament màxim del Poliesportiu està limitat a un màxim del 50%, segons les normatives sanitàries vigents pel control de la Covid-19.

 

Les entrades, segons ha confirmat l’organització, es posaran a la venda a la porta del Poliesportiu dissabte i diumenge abans d'iniciar-se les competicions i estaran a disposició fins a esgotar el límit d'aforament fixat. “A poc a poc, i gràcies a l’avenç de la campanya de vacunació, recuperem les activitats que fan que el nostre poble sigui un referent de territori pel que fa a la cultura, els esports i la participació. La setmana passada va ser el moment de la gimnàstica rítmica i ara arriba el del ball esportiu”, explica l’alcalde, Jordi Janés.