Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Manifestació A Alcarràs.

16/11/2007

El proper 1 de desembre de 2007, a partir de les 11h al camp de futbol.
La L-800 es troba en un pèssim estat.

 Alcarràs vol mostrar la seva indignació davant la decisió del Govern de la Generalitat de no incloure l’arranjament de la L-800 (carretera de Vallmanya) en els pressupostos per al 2008.

Entitats, institucions, associacions i veïns i veïnes d’Alcarràs volen mostrar el seu malestar davant d’aquesta decisió amb la convocatòria d’una manifestació:

Dia: dissabte, 1 de desembre de 2007.

Hora: concentració a les 11h.

Lloc: costat del camp de futbol per a dirigir-se a l’autovia A2, per la carretera de Vallmanya.

Amb aquesta resposta, s’inicien el seguit d’actuacions que es duran a terme des d’Alcarràs per aconseguir modificar la decisió del Govern de la Generalitat, i aconseguir l’arranjament de la carretera L-800.

El condicionament d’aquesta via està previst des del passat any 2003, i després de tants anys d’esperes i de suportar excuses, des d’Alcarràs es considera intolerable cap altra decisió que no sigui arreglar aquesta carretera de manera immediata.

El mal estat de la L-800 perjudica a molts usuaris: pagesos, ramaders i veïnat d’Alcarràs que tenen la L-800 com a únic punt de connexió amb les seves finques, a tots els usuaris que la utilitzen per anar a Gimenells, i, a la multitud d’afeccionats al món del motor que accedeixen al Circuït d’Alcarràs, una infraestructura que dóna cabuda a multitud de gent i a la que només s’hi pot accedir per la carretera de Vallmanya.

S’espera per al proper dia 1 de desembre una important mobilització per acabar amb aquesta intolerables situació.

La L-800 es troba en un pèssim estat, sense vorals de seguretat, i amb un paviment totalment deteriorat i ple d´esvorancs, un paviment, encara fet amb reg asfàltic, una tècnica totalment obsoleta.