Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L'Obra Social "la Caixa" renova l'ajuda amb l'Espai Social Municipal "Les Roquetes" d'Alcarràs

Signatura de la renovació de l'ajuda amb l'alcalde d'Alcarràs Miquel Serra

09/11/2016

L'Obra Social "la Caixa" renova l'ajuda amb l'Espai Social Municipal "Les Roquetes" d'Alcarràs
La signatura de l'ajuda va tenir lloc amb presència de l'alcalde, Miquel Serra.

L’Obra Social “la Caixa” ha col·laborat, per tercer any consecutiu, amb un donatiu de 8.000 euros a l’Espai Social ‘Les Roquetes’ d’Alcarràs, un equipament que l’Ajuntament d’Alcarràs, amb la col·laboració del voluntariat, van posar en marxa fa dos anys. L'alcalde, Miquel Serra, i Anna Suria, Directora de l'Àrea de Negoci de CaixaBank, i el director d'aquesta entitat a Alcarràs, Josep Maria Tiers, van renovar aquesta passada setmana l'aportació, gràcies al conveni de col·laboració que ambdues parts van subscriure.

La col·laboració de l’Obra Social ‘la Caixa’ servirà per al funcionament d’aquest espai, que ha nascut amb l’objectiu d’oferir diversos serveis relacionats amb l’atenció social i el voluntariat. Actualment, també si està duent a terme una important tasca adreçada a la gent gran, amb diferents tallers i activitats específics per aquest col·lectiu.

L’Espai Social ‘Les Roquetes’ també aglutina serveis de formació de diferents col·lectius. També, és on s’hi ubica ‘Lo Cistell’, nom del servei de repartiment d’aliments per a aquelles persones i famílies que així ho necessiten. ‘Les Roquetes’ també vol ser un punt de trobada i de promoció del voluntariat, tan important per a la Vila d’Alcarràs.

L’Ajuntament d’Alcarràs agraeix l’interès, així com la implicació de CaixaBank que, a través de la seva Obra Social, contribueix en la millora de la vessant social del municipi.

arxivat sota: