Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L'esport d'Alcarràs es bolca amb La Marató

Partits diversos, exhibicions i torneigs són algunes de les propostes que s'han organitzat.

13/12/2016

L'esport d'Alcarràs es bolca amb La Marató
Imatge de l'any passat de la jornada benèfica

El Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs ha programat diverses activitats esportives per aquest cap de setmana, els dies 17 i 18 de desembre, per recaptar fons per col·laborar amb La Marató de TV3, que en aquesta ocasió es centra en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Dissabte dia 17 de desembre, la jornada s'iniciarà al matí amb un Torneig Benèfic de Tennis per a joves i adults, organitzat per l'Escola de Tennis d'Alcarràs, a les pistes municipals de Tennis. A aquesta proposta, es suma un altre Torneig de Pàdel en categoria 'menors'. A més, durant el matí es duran a terme al camp de futbol d'Alcarràs diversos partits de l'Escola de Futbol Baix Segrià.

La tarda del dissabte estarà plena de partits i exhibicions. Per una banda, s'han organitzat diversos encontres de futbol sala i d'handbol. Per l'altra, exhibicions d'handbol, mini-bàsquet, funky, patinatge, mini-handbol, taekwondo, nanbudo, gimnàstica rítmica i artística i zumba. Cal destacar també la masterclass de 90 minuts d'spinning. Totes aquestes activitats es duran a terme al pavelló poliesportiu, de les 15.30 a les 20.30 hores.

Per diumenge, s'ha programat la primera Prova d'Orientació en BTT, organitzada per l'Associació Excursionista l'Aspardenya d'Alcarràs; un Torneig benèfic de Pàdel en categoria adult mixta; un partit de futbol 3x3; un taller de sardanes al pavelló poliesportiu; diversos partits de bàsquet, futbol i tennis; a més de les 'Equi Activitats', per a tots aquells que vulguin jugar i pujar a cavall.

arxivat sota: