Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Les piscines d'Alcarràs inicien la temporada de bany amb una jornada de portes obertes

L'equipament obrirà de dilluns a diumenge d'11.00 a 20.30 hores

07/06/2017

Les piscines d'Alcarràs inicien la temporada de bany amb una jornada de portes obertes
Tècnics de manteniment enllestint els últims detalls.

Alcarràs inaugura aquest dissabte, dia 10 de juny, la temporada de piscines. I ho farà amb una jornada de portes obertes per a que veïns i ciutadans de poblacions properes gaudeixin de les instal·lacions alcarrassines, que aquests dies enllesteixen els últims detalls per oferir el millor servei durant l'estiu. I no sols això, el Consistori també ha programat una altra jornada d'obertura gratuïta per al proper 3 de setembre, dia de tancament.

 

Durant tota la jornada d'inauguració, els usuaris comptaran amb una Taula informativa de la campanya de prevenció del càncer de pell, a càrrec dels membres de la Junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer d'Alcarràs.

 

L'horari d'obertura de l'equipament durant la temporada d'estiu serà de dilluns a diumenge, d'11.00 a 20.30 hores. Els preus de les entrades seran de 4 euros els dies de diari i de 5, els festius. Pel que fa als abonaments, els familiars tindran un preu de 60 euros; l'individual d'adult, 43 euros; i l'individual infantil (de 3 a 14 anys), de 35 euros. Pels majors de 65 anys l'entrada serà gratuïta. Tots els imports es mantenen igual que l'any anterior.

arxivat sota: