Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L'Ajuntament donarà continuïtat al Mercat Artesanal

28/04/2013

Bona acollida del mercat, malgrat la climatologia adversa
Mercat Artesanal.

El 1er Mercat Artesanal i Medieval celebrat a Alcarràs ha tancat avui les seves portes, amb bona acceptació entre el públic, malgrat la pluja que ha caigut durant tot el cap de setmana. Els alcarrassins i alcarrassines s’han anat apropant als carrers cèntrics, on hi havia exposades la vintena de parades amb productes artesanals i alimentaris. També hi ha hagut un bon nivell de vendes durant tot el cap de setmana.

La Regidoria de Patrimoni ha valorat positivament la primera edició, malgrat la pluja. En aquest sentit, ja pensa en una segona edició per donar continuïtat a aquest esdeveniment. La regidora de Patrimoni, Marina Forcada, ha explicat que fins i tot es plantegen ampliar aquest mercat, complementant-lo amb una mostra d’arts i oficis antics i obrint-lo a la participació de veïns de la Vila.

El 1er Mercat Artesanal ha comptat també amb jocs infantils, joglars i exhibicions de lluites de cavallers. A més a més, suposa un cost zero per l’Ajuntament, que el que fa és posar l’espai públic a disposició dels encarregats d’organitzar-lo.