Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L'Ajuntament d'Alcarràs inicia el canvi de la gespa del camp de futbol

El canvi de gespa ve motivat pel mal estat que presentava l'actual i que condicionava la pràctica del joc

11/07/2017

L'Ajuntament d'Alcarràs inicia el canvi de la gespa del camp de futbol
Treballs de millora de la gespa del camp de futbol.

L'Ajuntament, a través de la Regidoria d'Esports, ha iniciat aquesta setmana els treballs per a canviar la gespa artificial del camp de futbol municipal. Està previst que aquesta tasca finalitzi durant els primers dies d'agost, per tal de deixar en condicions el camp de futbol per a l'inici de la propera temporada de partits. La inversió d'aquesta obra serà d'uns 230.000 euros.

 

El canvi de gespa ve motivat pel mal estat que presentava l'actual i que condicionava la pràctica del joc, a més del perill que aquesta suposava davant possibles lesions de jugadors.

El Camp de Futbol d'Alcarràs l'utilitzen actualment els alumnes de l'Escola de Futbol del Baix Segrià (que són uns dos-cents), així com el Club de Futbol Alcarràs. A més a més, serveix també per esdeveniments puntuals, com poden ser les Olimpíades Escolars (que agrupen més de 700 nens i nenes).

 

La Regidoria d'Esports completa amb aquesta obra una millora important del recinte esportiu, la primera fase del qual va consistir en la renovació i ampliació dels vestidors, habilitar oficines per als clubs i un servei de cafeteria i local social.

arxivat sota: