Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

La temporada de piscines es tanca amb un balanç satisfactori i prop de 20.500 accessos registrats

L’Ajuntament d’Alcarràs ha tancat aquest 29 d’agost la temporada de servei de les piscines municipals, la qual va arrencar el 7 de juny, amb un balanç prou satisfactori i un total de 20.441 accessos registrats, 1.585 abonaments venuts i 1.485 entrades senzilles despatxades. Tot i que la temporada s’ha vist condicionada per les mesures de prevenció vinculades a la pandèmia encara en curs, la regidoria d’Esports, Ester Ibars, destaca el bon funcionament d’un equipament comunitari en el qual es van invertir 30.000 euros en millores abans d’obrir i la satisfacció de les persones usuàries.

03/09/2021

La temporada de piscines es tanca amb un balanç satisfactori i prop de 20.500 accessos registrats
Pîscines Municipals

El recinte, en compliment de les normatives vigents, ha limitat durant la temporada present el seu aforament a 600 persones de manera simultània i d’ell s’ha pogut gaudir sempre amb cita prèvia i mitjançant únicament entrades o abonaments individuals a les quals se les van assignar diferents tarifes en funció de l’edat i les circumstàncies de la persona usuària per garantir molt millor encara la salut de tothom i reduir els possibles riscos vinculats a la pandèmia al mínim. L’obertura del recinte, recorda la regidora Ester Ibars, es va decidir al constatar que l’avenç en la campanya vacunacions va crear una situació molt diferent de la de l’estiu del 2020, en el qual les piscines no van funcionar, igual que les de Soses i Torres de Segre. Enguany, amb les entrades i abonaments individuals i el sistema informàtic de control d’accessos i cità prèvia, s’ha garantit que en cap moment s’hagi superat l’aforament màxim del recinte i, així, s’ha assegurat la salut de tothom i el bon funcionament del complex. En els cursets d’enguany, han participat 167 infants (117 al juliol i 50 a l’agost), 58 adults (20 al juliol i 28 a l’agost) i 19 nadons (14 al juliol i 5 a l’agost).

 

30.000 euros en millores

La regidora recorda també que, enguany, s’han invertit en el recinte 30.000 euros amb la voluntat d’oferir un espai en estat òptim després d’un any sencer sense servei: ”abans d’obrir, vam repassar i condicionar el paviment, en el qual feia més d’una dècada que no es realitzava un manteniment profund, per garantir la seguretat i la comoditat de totes i tots. Hi havia moltes ganes de tornar a gaudir del nostre magnífic recinte i el balanç que ara, amb les dades a la mà, podem fer és bo. Al principi, vam tenir algunes incidències amb el sistema de control d’accessos, però es van solucionar i superar amb la col·laboració de tothom. Per tot plegat, vull agrair la comprensió amb la qual es van acollir aquestes incidències i felicitar a tots els professionals i les persones usuàries que, amb el seu esforç i civisme, han permès que aquesta temporada de piscines s’hagi desenvolupat de manera satisfactòria”, explica Ibars.