Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

La Nectarina Atlètica Fruits de Ponent torna diumenge a Alcarràs

La prova compta amb dos recorreguts –de 5 i 10 quilòmetres-, una caminada popular i curses infantils

09/07/2018

La Nectarina Atlètica Fruits de Ponent torna diumenge a Alcarràs
Imatge de la presentació de la Nectarina Atlètica 2018.

Alcarràs acollirà aquest diumenge, dia 15 de juliol, a partir de les 09.30 hores, una nova edició de la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent, la competició més dolça del Segrià, que un any més comptarà amb una cursa de 10 quilòmetres, una altra més curta de 5, una caminada popular i curses infantils. La prova està organitzada per l’Ajuntament de la vila, amb la col·laboració del Club de ‘runners’ local Mai Parem.

 

El circuit d’aquesta prova barrejarà l’asfalt amb el paisatge alcarrassí, inclús els participants tindran l’oportunitat de córrer un tram per la vora del riu Segre.

 

Enguany, i com a novetat, s’entregarà un lot a base de nectarines, almívar i sucs de fruita, gentilesa de Fruits de Ponent, a més d’una samarreta de tirant amb un disseny molt original. En aquest sentit, l’avituallament final comptarà amb gelat de nectarina casolà i brotxetes de fruita fresca elaborades per les Mestresses de Casa; a més d’entrepans per tots els corredors.

 

L’objectiu principal de la Nectarina Atlètica, que s’ha consolidat ja en el panorama de les curses de la demarcació de Lleida, és promocionar la fruita de pinyol en aquesta època de l’any.

arxivat sota: