La Festa del Porc dona el tret de sortida de la Festa Major d'Hivern d'Alcarràs
19/01/2018
Alcarràs ha iniciat aquest dijous al vespre la seva Festa Major d'Hivern amb la tradicional Festa del Porc, una celebració durant la qual s'han repartit 4.500 entrepans de llonganissa, elaborats amb la carn de nou porcs.
Les integrants de l'Associació de Mestresses de Casa de la vila han treballat matí i tarda aquesta setmana per 'fer el mandongo', una tradició molt arrelada a aquesta localitat del Segrià, que ha servit avui per confeccionar els milers d'entrepans que s'han repartit en la celebració.
Cal recordar que Alcarràs ha creat enguany el distintiu 'Mandongo Alcarràs', una marca que busca englobar tots els actes que tenen com a denominador comú promocionar la carn de porc.
Entre els actes programats per la Festa Major d'Hivern d'Alcarràs destaca: teatre per a petits i grans, una tirada de bitlles, disco infantil, música, espectacles infantils, sessions de ball, partits de futbol, una pedalada popular, vermut popular, recorregut de caça i/o exhibicions de ball, entre d'altres propostes.