Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L’equip de Govern obre al públic la zona d’esbarjo per a la gent gran i la plaça amb jocs infantils

28/06/2012

Aquest dissabte a les 20.00 hores, festa d´obertura amb bitlles, petanca i música

Díptic

 L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs obrirà al públic la zona d’esbarjo de les antigues piscines i la plaça adjacent el proper dissabte amb una festa participativa per als veïns i veïnes del municipi. L’àrea de les antigues piscines ha estat recuperada a través de la regidoria d’Urbanisme amb l’objectiu de sumar un espai verd més i dotar-la d’un espai per a la gent gran d’Alcarràs que estarà dotat amb diversos serveis: 

1. Una zona per a jugar a les bitlles 2. Una pista de petanca 3. Un espai lúdic i de salut per a fer exercicis 4. Fonts ornamentals i per a beure aigua 5. Un servei de cafeteria 6. Uns lavabos i vestidors 7. Bancs i taules amb jocs familiars

L’espai de les antigues piscines s’inaugurarà oficialment el proper 11 de Setembre, coincidint amb la Diada Nacional, però l’Equip de Govern ha volgut obrir-lo ja al públic, coincidint amb l’inici d’aquest estiu, perquè la ciutadania pugui gaudir-ne quan abans millor. A més a més, es tracta d’una àrea amb molta ombra gràcies als seus arbres. L’equip de govern ha tret a concurs públic la gestió de la cafeteria, la seguretat i la neteja d’aquesta zona d’esbarjo.
L’acte d’obertura serà a les 20.00 hores del proper dissabte i comptarà amb diversos entreteniments per al públic. També coincidirà amb l’estrena dels jocs infantils que s’han instal•lat a la plaça adjacent (antic Parc Anglès).