Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L’Associació de Música Electrònica d’Alcarràs (AMEA) es presenta en societat amb un vermut brunch solidari amb els nens oncològics

L’Associació de Música Electrònica d’Alcarràs (AMEA) es presenta en societat amb un vermut-brunch solidari en favor dels infants i adolescents oncològics que tindrà lloc aquest 15 de maig des de les 11.00 i fins a les 20.00 h al Parc Magalàs. En el cartell de l’esdeveniment figuren noms com ara els de Renroi, Roger Clarisó, Henry Fher, Juan Queija, Lui Losada, Manel Sanmartin, Polix, Marc D i The Kiambaks, els quals presentaran la seva música davant tothom per, explica el president de l’entitat, Llorenç Serra, “trencar estereotips i mostrar la realitat d’un estil de música amb el qual moltes i molts hem crescut”. Les entrades estan a la venda a un preu de 3 euros, dos dels quals es destinaran íntegres a AFANOC. A més a més, s’ha programat un dinar popular amb amanida, paella i postres per 10 euros dins del qual es proposa també un menú infantil amb macarrons, pollastre i postres per 8 euros. Hi ha temps per fer reserves fins a aquest 11 de maig al telèfon 615621773.

10/05/2022

Des de l’Ajuntament, l’alcalde, Jordi Janés, valora positivament un esdeveniment que, apunta, permetrà “donar a conèixer una entitat que va néixer poc abans de la pandèmia i que, malauradament, no ha tingut ocasió de donar-se a conèixer com s’hauria volgut”. Gerard Companys, regidor de Cultura, convida tothom a participar de l’esdeveniment que s’ha programat i descobrir l’entitat, els seus membres i el seu projecte: “Alcarràs és un poble actiu i l’existència d’una entitat com l’AMEA ho demostra. Amb la treva que sembla haver donat la pandèmia, donem per fet que ens sorprendran amb moltes iniciatives igual d’interessants que aquesta que han programat ara”, apunta. Llorenç Serra, president de l’entitat, així ho confirma: “vam néixer, vam fer un primer acte i la pandèmia va esclatar. Ara que sembla que tornem a la normalitat, tornem al punt d’inici i ens presentem davant de tothom amb la millor activitat possible: un vermut-brunch solidari amb la millor música en favor d’AFANOC”.

 

Trencar estereotips

L’AMEA va néixer com a entitat a les acaballes del 2019 i compta actualment amb una desena d’integrants amb edats que van des dels 25 fins als 45. El seu objectiu, explica el seu president, “és mostrar a tothom què és la música electrònica i com es pot integrar perfectament dins de qualsevol activitat. Volem, en definitiva, trencar estereotips i reivindicar el valor que té una forma d’expressió amb la qual hem crescut moltes i molts. La pandèmia, que ens va agafar de ple tot just néixer, ens ha impedit fins ara mostrar qui som, què fem i què plantegem com hauríem volgut, però ara torna a haver-hi opcions i volem aprofitar-les”, explica. Precisament, apunta, “és per això que hem triat un esdeveniment solidari dins del qual es podran combinar públic adult, amb públic jove i familiar i tindrem l’ocasió de mostrar tot el que podem oferir”.