Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L’arribada de la Flama del Canigó obrirà aquest 23 de juny una revetlla adaptada a les exigències sanitàries de la Covid-19

Com cada estiu, i sense que la pandèmia ho hagi pogut impedir, la Flama del Canigó tornarà enguany als carrers d’Alcarràs per donar la benvinguda a l’estiu i obrir una revetlla de Sant Joan singular que s’adapta a les exigències sanitàries a les quals obliga la Covid-19.

18/06/2020

La Flama arribarà aquest proper 23 de juny al capvespre i desfilarà a partir de les 21.00 h per tota la vila de la mà de la Comissió de Festes, l’AE l’Espardenya, l’Associació Atlètica Mai Parem i els Motards d’Alcarràs. Després, en concret a les 21.15 h i a la plaça de l’Esglèsia, es donarà lectura al manifest, l’associació 50 i Més ballarà una sardana i un repic de campanes donarà la benvinguda a l’estiu. A banda, i des del consistori i la Comissió de Festes es proposa als veïns que pengin un fanalet al balcó per il·luminar l’inici de l’estiu i s’aconsella que la revetlla se celebri “amb la família i els amics propers” tot evitant aglomeracions a la via pública i festes multitudinàries:

“De fet, fins i tot aconsellem els alcarrassins i alcarrassines que gaudeixin dels actes programats a través dels perfils d’Instagram de la Comissió de Festes (@comi_alcarras) i l’ajuntament (@ajuntamentalcarras), als quals es podrà seguir tot plegat en directe. Encara que hem passat a la Fase 3 del desescalament, encara ens trobem en situació d’emergència sanitària i cal ser curós”, explica Gerard Companys, regidor de Festes de l’ajuntament d’Alcarràs. Companys recomana també els alcarrassins i alcarrassines comprar les coques als forns de confiança: “Són els que ens ofereixen la millor garantia. Us recomanem consumir, ara més que mai, productes locals. Són de tota confiança perquè són de tota la vida”, explica el regidor.