Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L’Ajuntament i Fruits de Ponent promocionen l’alimentació saludable dels infants en les Estades d’Estiu

L’Ajuntament d’Alcarràs, a través de la seva regidoria d’Esports, i el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent fomenten de nou aquest estiu els hàbits alimentaris saludables entre els infants que participen de les Estades d’Estiu que, aquest mes de juliol, s’organitzen per afavorir la conciliació familiar i oferir alternatives d’oci formatiu per les nenes i nens del municipi. Ho fan, com cada any, amb esmorzars saludables en els quals no falten ni la fruita fresca ni els sucs naturals.

28/07/2021

L’Ajuntament i Fruits de Ponent promocionen l’alimentació saludable dels infants en les Estades d’Estiu
Estades d'estiu

 

 

Els esmorzars saludables s’han ofert cada matí des que es van iniciar les Estades d’Estiu i, d’ells, se n’han beneficiat els infants que, enguany, participen de les Estades d’Estiu del Patronat Municipal d’Esports, que s’han organitzat en cinc torns (un per setmana des de finals de juny) en els quals han participat una mitjana de 37 nenes i nens per setmana. Els esmorzars, els quals s’han ofert als infants participants de manera puntual cada dia entre 10.00 h i 10.30 h, incloïen fruita fresca i sucs naturals cedits per Fruits de Ponent amb els quals es vol acostumar a la infància a consumir de manera diària uns aliments que resulten fonamentals pel seu correcte creixement.

“Es fa cada any i volem donar gràcies a Fruits de Ponent per la seva col·laboració. Cal que els petits i petites d’Alcarràs coneguin i valorin la fruita i s’acostumin a esmorzar de manera saludable per créixer sans, forts i conscients també de tot el que la fruita significa per a un poble com el nostre, el qual ha fet de la seva indústria fructícola un exemple de desenvolupament sostenible i arrelat al territori”, explica la regidora d’Esports Ester Ibars. Manel Ezquerra, primer tinent alcalde i també regidor d’esports, ha agraït igualment a Fruits de Ponent la seva col·laboració: “Alcarràs és un poble en el qual la fruita és un dels motors econòmics i volem que la nostra infància la conegui, la valori, la consumeixi i l’estimi. I aquesta és una bona manera”. Aquest matí, tots dos han visitat juntament amb Sebastià Escarp, president de Fruits de Ponent, les Estades d’Estiu del Patronat Municipal d’Esports

 

Prop de 250 participants en els cursets de natació d’aquest estiu

D’altra banda, aquest dilluns s’ha iniciat el segon torn dels cursets de natació que oferta aquest estiu el Patronat Municipal d’Esports. L’oferta d’enguany inclou cursets per infants d’entre 3 i 11 anys, per adults i, per primera vegada, també per a nadons. Els cursets s’han organitzat en dos torns (un primer des del 28 de juny i fins al 23 de juliol i un segon des del 26 de juliol i fins al 20 d’agost) i, en total, participen 237 persones, tot i que encara pot haver-hi noves incorporacions. Pel que fa al grup d’infants, en el primer torn dels cursets han participat 117 persones i, en el segon, 46. En categoria de persones adultes, al primer torn hi ha hagut 30 participants i, en el segon, 25. En els cursets de nadons, reservats per a infants d’entre 4 i 36 mesos, hi ha hagut 14 participants al torn del juliol i, fins ara, hi ha 5 inscrits al segon torn. “Estem molt satisfets del desenvolupament dels primers torns de cursets. Els de l’agost acaben d’iniciar-se tot just i estem segurs que seran un èxit. Amb els cursets per a nadons, volem oferir una alternativa d’oci saludable per les més petites i petits de cada casa i, alhora, iniciar-los en la pràctica de la natació”, explica la regidora Ester Ibars.