Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L’ajuntament d’Alcarràs renova el Camí de Montagut

Operaris contractats per l’ajuntament d’Alcarràs aborden durant aquesta segona quinzena de novembre la recta final dels treballs de regeneració del Camí de Montagut, una de les vies més transitades de la xarxa local de camins alcarrassina. En concret, amb una inversió d’uns 125.000 euros, s’actua sobre un tram de 2,725 km del camí que connecta la vila amb la Casa de Montagut.

17/11/2020

Els treballs en curs, que es van iniciar ara fa una setmana, contemplen l’arranjament i neteja de les cunetes, la instal·lació de nous sistemes de drenatge i l’asfaltat en calent de la via. En concret, s’utilitza una mescla bituminosa del tipus AC16 amb un gruix de 5 cm, el qual es considera suficient per respondre amb garanties al trànsit de vehicles pesants i semipesants que suporta aquest vial.

 

L’asfaltat en calent del Camí de Montagut arriba desprès d’haver-se completat també aquesta tardor l’asfaltat del Camí del Mixó, el qual ha estat asfaltat per Nedgia dins de les obres vinculades a la canonada que connecta la planta de purins d’Alcarràs amb la xarxa local de suministre.  En total, i des del passat mes de desembre, s’han realitzat a la xarxa local de camins inversions per valor de prop de 400.000 euros.