Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L’Ajuntament d’Alcarràs contracta tres joves aturats per a formar-los

L’Ajuntament d’Alcarràs ha contractat tres persones, inscrites en el programa de Garantia Juvenil de Catalunya, per a formar-les durant un període de sis mesos, en el qual estaran en pràctiques i a jornada complerta.

12/11/2019

L’Ajuntament d’Alcarràs contracta tres joves aturats per a formar-los
L’alcalde, Manel Ezquerra, donant la benvinguda al consistori d’Alcarràs als tres nous joves contractats.

Els joves es van incorporar el 31 d’octubre i cobriran, respectivament, les places de Treballadora Social a l’Àrea de Joventut, Administratiu al Patronat Municipal d’Esports, i Administratiu a l’Àrea de Serveis Generals i Intervenció, per tal que prestin els seus serveis amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de competències derivades de la pràctica laboral.

 

L’alcalde, Manel Ezquerra, ha exposat que “hem volgut cooperar amb aquesta iniciativa que pretén que els joves puguin adquirir aptituds i desenvolupament professional, per tal que puguin millorar posteriorment el seu futur laboral”.

 

El període de pràctiques establert ha d’estar sota la supervisió d’un tutor o tutora que mitjançant un informe podrà mostrar la progressió i el desenvolupament del jove en el lloc de treball.

 

El programa de contractació de joves en practiques és una iniciativa a nivell europeu que engloba un conjunt d’activitats i mesures per tal de reduir l’atur juvenil i incentivar, així, la inserció laboral; i està completament subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.