Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L’Ajuntament d’Alcarràs aprova una moció de suport a l’alcaldia davant la retirada de símbols aprovada per la Junta Electoral

L’Ajuntament d’Alcarràs ha aprovat aquest dimecres, en Ple extraordinari, una moció proposada pel CDR d’Alcarràs. En concret, 1030 veïns i veïnes donen suport a la tasca del consistori davant l’acord de la Junta Electoral de Zona de retirar la simbologia independentista i demanen mantenir en els espais públics el conjunt de símbols, pancartes i banderes expressió de la voluntat del poble.

22/05/2019

L’Ajuntament d’Alcarràs aprova una moció de suport a l’alcaldia davant la retirada de símbols aprovada per la Junta Electoral
Regidors assistents al Ple extraordinari d'aquest dimecres a Alcarràs.

L’Ajuntament d’Alcarràs ha aprovat aquest dimecres, en Ple extraordinari, una moció proposada pel CDR d’Alcarràs. En concret, 1030 veïns i veïnes donen  suport a la tasca del consistori davant l’acord de la Junta Electoral de Zona de retirar la simbologia independentista i demanen mantenir en els espais públics el conjunt de símbols, pancartes i banderes expressió de la voluntat del poble.

 

En la moció, aprovada per unanimitat amb els vots d’ERC i PDeCAT i l’absència del Partit Popular i del grup municipal Sempre Alcarràs, es manifesta que l’Ajuntament acata les resolucions de les Juntes Electorals i que s’han executat els requeriments pel cos de Mossos d’Esquadra, en compliment de les ordres de Fiscalia del passat divendres, 17 de maig. Ara bé, es deixa constància de la disconformitat amb l’objecte del requeriment, ja que “defensem la no censura i considerem que es vulneren els drets de llibertat i d’expressió” i s’anuncia que “es formularan els recursos pertinents” i que els símbols es tornaran a col·locar un cop passades les eleccions.